فعلا هیچایده ای واسه شام ندارم پریودم هستم اصلا انقد بی حالم ک نا ندارم ،، بعد یه دخترخاله داره همسرم این هروقت منو میبینه میگه از هر انگشتم یه هنر میباره غذامیخوره میگه فلان ادویه رو کم ریختی خدایاشب منو کَر کن😅اوایل چون با جمعشون غریبه بودم فوری ناراحت میشدم الان نمیدونم چرا فقطاز این رفتارا خندم میگیره یذره کمک بدید چیکارکنم چی درست کنم ..
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
آره اون وقت گیر نیست کباب کردنش هم که با آقایونه ولی عاشقت شدم 😊
اره کباب کردنش پای همسرمه دیگه برنج و اینارو من اماده میکنم همسرم حتی خودش مزه دارشم میکنه مرغو
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
میدونی بدو بدو میشه کارا و آدم کلافه میشهیه سری موادم که باید از قبل آماده بشه تایم اونم هست خیساندن ...
چی بگم من ۲ از سرکار میام بعدش تازه میرم خرید و استراحت میکنم و... زیادم فرز و زرنگ نیستم ولی تا هشت غذاها و سالاد و حتی دسر حاضره و دوشم گرفتم. اطرافیانم از من خیلی بهترن اینجا به خودم امیدوار شدم😅
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مرغ یا ماهی شکم پر زمان برد تازه مزه دار هم کردم نون پختم تا خمیرش رو درست کنم و استراحت بدم زمان ب ...
خب شما احتمالا به آشپزی علاقه دارین عزیزم دوس دارین وقتتون رو با آشپزی سپری کنید...پس چیز معمولی نیست آدم ۷ ساعت برای غذا بذاره❤️البته من خودمم به آشپزی خیلی علاقه دارم ولی سعی میکنم طوری برنامه بریزم که به همه کارام برسم
چی درست میکنید که پنج ساعت طول میکشه؟یه نفر نوشته بود مرغ از الان نمیپزه مگه کله پاچس
فقط پختنش که نیست. بخش باز شه.سرهش کنی، موادشو آماده کنی.پختنش رو گاز آره فوقش دو سرعته.کنارش سالاد و خورش بذاری، میوه بشوری، شیرینی بچینی. آجیل بذاری توظرف و..
فقط پختنش که نیست. بخش باز شه.سرهش کنی، موادشو آماده کنی.پختنش رو گاز آره فوقش دو سرعته.کنارش سالاد ...
عزیزم اینا وقتی نمیبره ک شما دست تنهایی همیشه؟ من مواقعی ک مهمون دارم ۷۰درصد کارارو همسرم انجام میده الان سالادارو خودش اماده کرد مرغارو من ریز کردم همسرم مزه دار کرد خونمم مرتبه اجیل و شیرینی و شکلات و تنقلاتم از قبل اماده کردم همه چی امادس
همشم که نمیشه ما خانما در هرشرایط اینکارو کنیم اونکارو کنیم مگه کی هستند؟ مرد باید بدونه یه شرایطی هم پیش میاد که زن نمیتونه کار کنه
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖