2777
2789
عنوان

شب‌قراره فامیلای همسرم بیان خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 86 پست
والا من واسه خونه خودمون بخوام افطاری بپزم از یک ظهر سر پام بزور ساعت ۸ آماده میشه

واویلا اون موقع که زندگی آدم عزیزم حول شکم فقط میگرده...یکم بیخیال باش تو یکی دوساعتم میشه غذای خوشمزه درست کرد

آره اون وقت گیر نیست کباب کردنش هم که با آقایونه ولی عاشقت شدم 😊

اره کباب کردنش پای همسرمه دیگه برنج و اینارو من اماده میکنم همسرم حتی خودش مزه دارشم میکنه مرغو 

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میدونی بدو بدو میشه کارا و آدم کلافه میشهیه سری موادم که باید از قبل آماده بشه تایم اونم هست خیساندن ...

دیگه مهمونی که خودش پاشده زنگ زده برا شام مرینیت کردن مواد نمیخواد عزیزم ...معلوم از قبل آمادگی نداشته یهویی شده

میدونی بدو بدو میشه کارا و آدم کلافه میشهیه سری موادم که باید از قبل آماده بشه تایم اونم هست خیساندن ...

چی بگم من ۲ از سرکار میام بعدش تازه میرم خرید و استراحت میکنم و... زیادم فرز و زرنگ نیستم ولی تا هشت غذاها و سالاد و حتی دسر حاضره و دوشم گرفتم. اطرافیانم از من خیلی بهترن اینجا به خودم امیدوار شدم😅

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
واویلا اون موقع که زندگی آدم عزیزم حول شکم فقط میگرده...یکم بیخیال باش تو یکی دوساعتم میشه غذای خوشم ...

مرغ یا ماهی شکم پر زمان برد تازه مزه دار هم کردم 

نون پختم تا خمیرش رو درست کنم و  استراحت بدم زمان برد 

آش درست کردم سبزی ش رو پاک کنمو خرد کنم طول کشید 

و گرنه با وسیله های آماده بقول شما کاری نداره که گل 

هیچ  
مرغ یا ماهی شکم پر زمان برد تازه مزه دار هم کردم نون پختم تا خمیرش رو درست کنم و استراحت بدم زمان ب ...

خب شما احتمالا به آشپزی علاقه دارین عزیزم دوس دارین وقتتون رو با آشپزی سپری کنید...پس چیز معمولی نیست آدم ۷ ساعت برای غذا بذاره❤️البته من خودمم به آشپزی خیلی علاقه دارم ولی سعی میکنم طوری برنامه بریزم که به همه کارام برسم

چی درست میکنید که پنج ساعت طول میکشه؟یه نفر نوشته بود مرغ از الان نمیپزه مگه کله پاچس

فقط پختنش که نیست. بخش باز شه.سرهش کنی، موادشو آماده کنی.‌پختنش رو گاز آره فوقش دو سرعته.کنارش سالاد و خورش بذاری، میوه بشوری، شیرینی بچینی. آجیل بذاری توظرف و..

فقط پختنش که نیست. بخش باز شه.سرهش کنی، موادشو آماده کنی.‌پختنش رو گاز آره فوقش دو سرعته.کنارش سالاد ...

عزیزم اینا وقتی نمیبره ک شما دست تنهایی همیشه؟ من مواقعی ک مهمون دارم ۷۰درصد کارارو همسرم انجام میده الان سالادارو  خودش اماده کرد مرغارو من ریز کردم همسرم مزه دار کرد خونمم مرتبه اجیل و شیرینی و شکلات و تنقلاتم از قبل اماده کردم همه چی امادس 

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
مگه شما واسه شام مرغ رو از صبح میذارین بیرون؟خورشت ها هم گوشت یا مرغ میخواد؛ فرقی نداره .

بله اگه مرغ فریز کرده داشته باشیم از صبح زود میزاریم بیرون تا وا بره

ما داخل خورش گوشت میریزیم

چقدمنی درمواقع اضطراری

همشم که نمیشه ما خانما در هرشرایط اینکارو کنیم اونکارو کنیم مگه کی هستند؟ مرد باید بدونه یه شرایطی هم پیش میاد که زن نمیتونه کار کنه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید
سلام عزیزم خسته نباشید ،،ماشالله کدبانو

قربون شماااا 

بیشتر ببینید