2777
2789

تقصیر من هم هست رابطه مون مجازیه منم درگیر کنکورم که سال اینده دارم

قصدم این بود شبا یه ساعتی وقت اضافه بزارم باهاش صحبت کنم که شبا از خستگی و شدت درس خوندن و فشار زیاد بیهوش میشم

اونم یکم گله منده

چیکار کنم من حتی روز عید داشتم میخوندم اون مسخرم میکنه میگه روز عید که وقت داشتی حرف بزنیم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بنظرم بخاطر آینده ات با همین رویه جلو برو

وقت واسه اینچیزا زیاااده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بنظرم بخاطر آینده ات با همین رویه جلو برووقت واسه اینچیزا زیاااده

میترسم برم دانشگاه ببینم درسای اونچا سنگین تره وقت اینچیزا پیدا نکنم بعد ببینم جوونیم رفت و من خوشی نکردم

میترسم برم دانشگاه ببینم درسای اونچا سنگین تره وقت اینچیزا پیدا نکنم بعد ببینم جوونیم رفت و من خوشی ...

نه گلم نگران نباش

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

تایم های استراحتم اگر باهاش حرف بزنم ذهنم درگیر میشه و نمیتونم درست تمرکز کنم

عه وا 

چرا 

من 5 ساله رل هستم 

بکوب مطالعه میکردم استراحت نمیکردم عوضش اون تایم های استراحت رو جمع میکردم بعد مثلا میشد دو ساعت اون دوساعت رو ب رلم اختصاص میدادم هم توی رابطم موفق بودم هم توی درسم🧿🎀

متوجه می‌شم که شرایط سختی داری و درگیر یک تعادل پیچیده بین درس و رابطه هستی. 🤔 داشتن یک رابطه در کنار تلاش برای رسیدن به هدف‌های بزرگ مثل کنکور می‌تونه واقعاً چالش‌برانگیز باشه، مخصوصاً وقتی که فردی که در رابطه هستی ممکنه احساس کنه که توجه کافی بهش نمی‌کنی.

تلاش شما برای تمرکز روی کنکور قابل تقدیره، اما رابطه هم نیاز به توجه و ارتباط داره. شاید شما فکر می‌کنید که وقت زیادی برای صحبت ندارید، اما برای طرف مقابل هم ممکنه خیلی مهم باشه که حداقل زمانی برای گفت‌وگو داشته باشه. به همین دلیل ممکنه احساس گله یا نارضایتی داشته باشه.

یک راه‌حل ممکن اینه که با همسرتون در مورد وضعیت فعلی صحبت کنید و توضیح بدید که چه چالش‌هایی دارید و چرا نمی‌تونید بیشتر وقت بذارید. همچنین می‌تونید به یه توافق برسید که حتی اگر وقت زیادی ندارید، یه چند دقیقه کوتاه در روز، مثلاً قبل از خواب، برای صحبت و ارتباط بذارید. این طوری هم احساس شما و هم نیاز طرف مقابل رو برآورده می‌کنید.

اگر شما به هدف کنکور می‌رسید و بعد از اون می‌خواهید رابطه رو جدی‌تر و با وقت بیشتر دنبال کنید، این رو هم می‌تونید با طرف مقابلتون در میان بذارید که بعد از کنکور زمان بیشتری برای رابطه خواهید داشت. شاید این بهش کمک کنه تا بیشتر درک کنه.

اینکه روز عید هم می‌خوندید نشون می‌ده که چقدر جدی به هدف‌هاتون توجه دارید، ولی شاید نیاز باشه که کمی بیشتر تعادل برقرار کنید تا از فشارهای اضافی هم دور بمونید.

در نهایت، این که بتونید با هم دیگه صادقانه و با درک متقابل صحبت کنید خیلی کمک‌کننده خواهد بود. امیدوارم این مشکلات زود حل بشه و بتونید به هر دو هدفتون برسید! 💪

رل زدنت جی بود این وسط؟رابطه هم نیاز ب وقت گذاشتن داره کنکورتم مهمه یا باید همزمان هندل کنی یا قید یکیشو بزنی

تازه مجازیه تهش هیچه دیگ،بهتره قبل از وابستگی ب وجود بیاد کات کنی

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

عه وا چرا من 5 ساله رل هستم بکوب مطالعه میکردم استراحت نمیکردم عوضش اون تایم های استراحت رو جمع میکر ...

چی اوردی

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

باید درک کنه

منم کنکوریم اما بهش گفتم تا 12 اردیبهشت بهت پیام نمیدم سیم کارتمم دراوردم اونم قبول کرد حتی خیلی وقتا خودش مجبور میکنه درس نخونی فلان میکنم و اینا

تا الانم سه چهار روز یه بار حرف میزدیم

الکی اینده خودتو نابود نکن