2777
2789
عنوان

بنظرتون ازدواج کنم یا درسمو ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 63 پست

امضام💔

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین حالم خوب شه دردسر برام درست نشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ترم چندی؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
ینی طرف دوستاشو بیاره ت خونه ب خواهرش دست درازی و. کنن

با این شرایط خواستگارم نباشه باید شبونه از اونجا فرار کنی🤷

تنها چیز که غیر ممکنه، فقط خودِ غیرِ ممکنه💪 من با قوانین طبیعت🌎 زندگی می کنم نه با قوانین ساختگی✒️

تاپیک هاش

من تو بیوش خوندم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
درس همیشه میتونی بخونی ولی شوهر جواهر و مقام دست نیافتنی هستش که موقعیتش همش پیش نمیادمنطق مامان بزر ...

متوسطه تقریبن یکم زیر خط فقره میترسم اخرش نتونه کنار بیاد ب طلاق ختم شه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

متوسطه تقریبن یکم زیر خط فقره میترسم اخرش نتونه کنار بیاد ب طلاق ختم شه

زیرخط فقر که متوسط نیست

الکی خودتو بدبخت نکن

پسر تو شهر ریده 

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

برا امضات آیت الکرسی خوندم

مرسی گلم 😔❤

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین حالم خوب شه دردسر برام درست نشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔

بیشتر ببینید
رشته ات چیه؟؟؟؟شما که هنوز پشت کنکور تشریف داری،خیلی رمان میخونی؟؟؟

نیستم عزیزم قشنگ تاپیکا قبلمو بخون،رشتم انسانی بود ریاضیو دارم از هفتم دوره میکنم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️