2777
2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 59 پست
حسادت ؟چرا تو نی نی سایت به همه چی میگن حسادت ؟

چون هنوز اضافه وزن داره

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه جوری لاغر کردی به منم بگو  

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید
حتما توده بدنیتون زیبا نیستمن لباس تنگ میپوشم بدنم مرتب و صافه تقریبا

خوب آره فرم بدنا فرق داره و اینکه تو ورزش میکردی و خودش به بدنت فرم میده و زیباتر میکنه وقتی میگی صافیی یعنی شکم و پهلو نداری یکی ممکنه هم قد و وزن تو باشه و کلی شکم و پهلو داشته باشه

کی بشه منم بیام بگم منم لاغرکردم همتون بگین افررررین🥲🥲🥲

از الان بهت میگم آفرین

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.