2777
2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم از حسادته

بنظرم وزنت اگه پایین ترم بیاد عالی تر و خوش تیپ تر میشی

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

افررین بهت💪🏻🙂

منم ۱۱۴کیلوام. کالری شمار زیره رو نصب کردم اما وا بمونه الهی یبار میرم داخلش کالری مورد نیازمو زده ۱۸۲۰ یبار میزنه۲۴۵۰

واقعا مسخرشو دراورده

میشه بگی چجوری کم کردی تو سه ماه این همهه کم کردی

من+نی نی+باباش=❤

آفرین نه بیشتر باقبلت مقایسه میکنن من هم قد توام ۶۰ وزنمه میخوام ۵۵ شم اگه میتونی ۱۰ تا ۱۵ کیلو دیگه ...

چه طور باید ثابت نگهش داشت؟

من هی رژیم میگیرم ۱۸ کیلو، ۱۶ کیلو کم میکنم، بعد دوباره برمیگرده

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
سه ماهرژیم کم خوری و ورزش

ماهی شش کیلو 

باریک اله 

منم رعایت غذایی و ورزش یک ساله ۱۲ کیلو کم کردم 

البته من کم کاری تیروییدم نمی‌ذاره کمتر کم کنم 

کم خونی داشتم بدتر شدم یکماه ول کردم و دارم قرصای دکتر میخورم

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بیشتر ببینید
افررین بهت💪🏻🙂منم ۱۱۴کیلوام. کالری شمار زیره رو نصب کردم اما وا بمونه الهی یبار میرم داخلش کالری م ...

بابا کالری شماری فقط اعصاب خورد کنی از دکتر تغذیه رژیم بگیر قشنگ هرچی اون گفت بخور