بنظرمن اول باید خوب حضرت بشناسیم وقتی به فضایل و صفاتشون آشنا بشیم و بدونیم چقدر مهربان و با کرامت هستن ناخداگاه عشق و محبتمون بهشون روزافزون میشه و همین مارو به سمت کارهای خوب میکشونه باید عاشق حضرت باشیم باور کنید❤️😍دیدی وقتی عاشق یکی باشه همش به فکرشی باهاش حرف میزنی ...اصلا زندگیت میشه همون عشقت...!
سعی کن با دیدن کلیپ های درست و درمون و خوندن مطالب بشناسیشون ...بعدهم دلی هر روز باهاشون صحبت کن و ازشون مدد بخواه
بنظرم نماز خیلی خیلی مهمه سعی کن بخاطر روی گل حضرت روی نمازت حساس بشی!نمازت بشه دغدغه !حواست باشه خدایی نکرده حتی ۱۰ ۲۰ دقیقه هم دیر نشه با خوشحالی و حضور قلب نماز بخونی تو مهمونی و هر شرایط دیگه نمازت برات اولویت باشه...پدر و مادر هم که باید تاج سر باشن (دلیل نمیشه که اونها عالی و درجه یکن اتفاقا اگر هم با ما تندی میکنند بازهم با روی محبت نگاهشون کنیم و سعی کنیم حداقل بی احترامی نکنیم)برای خودم یقینه که احترام و محبت به پدر و مادر ،احترام و اولویت قرار دادن نماز شرط رسیدن به تمام موفقیت های دنیوی و اخرویه(اگه اعتقاد داشته باشیم)
دوست عزیز خوشا به سعادتت آقا بهت نظر کرده انشالله موفق میشی
مثلا میگی بخاطر روی گل مهدی زهرا
غیبت نمیکنم مجلسی که توش غیبت ترک میکنم یا حداقل به اطرافیان گوش زد میکنم،تمام سعیم میکنم خوش اخلاق و مردم دار باشم نسبت به اطرافیان نگاه مثبت و خیرخواهانه داشته باشم وقتی مزین به اخلاق نیک بشید همه اطرافیان متوجه میشن وای چقدر تغییر کردی ؟؟؟علتش چیه...؟؟؟بعد شما میگید کمال همنشین در من اثر کرد(بخاطر هم صحبتی و به یاد حضرت بودن من هم ذره ای از لطف ایشون بهرمند شدم )و اینطور بقیه دوستان هم جذب میشن
انشالله ثابت قدم باشید التماس دعا ❤️