2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بلدی رخت بشوری دیگ بسابی؟ بلدی روی یک لقمه نون بخوری صدبار شکر خدا کنی؟ بلدی پای اسبت که در رفت خودت جاش بندازی؟ /=

(سکانس روزی روزگاری)

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید

اول خودسازی در مسیر شناخت امام 

دوم خوشحال کردن امام با اعمالمون هر عملی حتی میتونه کوچکترین عملمون باشه مث خدمت به خانواده یا بچه هامون 

سوم که مرحله بالاتره گوش به فرمان ولی فقیه بودن یعنی ببینی رهبرت که نائب بر حق امام زمان تو چه زمینه ای حکم جهاد دادن در اون زمینه کار کنی این میشه خدمت ب امام زمان چون حرف حضرت اقا حرف امام زمان اینو مطمئن باشین 

برای کمک به خودت میتونی زندگینامه شهدا رو بخونی اول از همه هم برای شروع با امام زمان دوستی کن و ازش بخواه کمکت کنه برای بزرگ شدن و یار امام زمان شدن 

و میتونی چله دعای عهد هر صبح بعد نماز صبح برداری تا صد در صد تو مسیر یار امام زمان شدن قرار بگیری هرکس دعای عهد چهل صبح بخونه یار امام زمان میشه و موقع ظهور یا زنده اس یا رجعت میکنه 

منم دلم میخواد ولی به پوششم نمیخوره☹️

با امام زمان دوستی کن کاری ب پوششت نداشته باش همین که دلت میخواد کافیه با اقا صحبت کن حرف بزن مهربونتر از ایشون حتی پدر و مادرت نیستن انقدر دوست دارن ک حد نداره مطمین باش یادت هستن که دلت میخواد یاریشون کنی وگرنه بی دلیل مهر امام زمان ب دل کسی نمیفته قطعاقبلش اقا نگاهی به دلت کرده یعنی اول امام زمان بهت توجه کرده که اان شما دوست داری جواب توجهش و بدی فقط باهاش حرف بزن دوست شو زیارت ال یاسین بخون دعای عهد بخون از مشکلاتت بگو بهترین رفیق چون تا صدا ببنی میاد کنارت برا شنیدن حرفات هر موقع از روز و شب که باشه تمام عالم هم در اختیارشونه تا کمکت کنه

نماز سروقت..صدقه دادن .حجاب .کلا هر گناهی و که خودت مسلما میدونی گناهه یهو یاد امام زمان بیفتی و اون گناه نکنی باعث خشنودی آقا میشی ..ارتباط نداشتن با نامحرم و خیلی چیزای دیگه 

بنظرمن اول باید خوب حضرت بشناسیم وقتی به فضایل و صفاتشون آشنا بشیم و بدونیم چقدر مهربان و با کرامت هستن ناخداگاه عشق و محبتمون بهشون روزافزون میشه و همین مارو به سمت کارهای خوب میکشونه باید عاشق حضرت باشیم باور کنید❤️😍دیدی وقتی عاشق یکی باشه همش به فکرشی باهاش حرف میزنی ...اصلا زندگیت میشه همون عشقت...!

سعی کن با دیدن کلیپ های درست و درمون و خوندن مطالب بشناسیشون ...بعدهم دلی هر روز باهاشون صحبت کن و ازشون مدد بخواه

بنظرم نماز خیلی خیلی مهمه سعی کن بخاطر روی گل حضرت روی نمازت حساس بشی!نمازت بشه دغدغه !حواست باشه خدایی نکرده حتی ۱۰ ۲۰ دقیقه هم دیر نشه با خوشحالی و حضور قلب نماز بخونی تو مهمونی و هر شرایط دیگه نمازت برات اولویت باشه...پدر و مادر هم که باید تاج سر باشن (دلیل نمیشه که اونها عالی و درجه یکن اتفاقا اگر هم با ما تندی می‌کنند بازهم با روی محبت نگاهشون کنیم و سعی کنیم حداقل بی احترامی نکنیم)برای خودم یقینه که احترام و محبت به پدر و مادر ،احترام و اولویت قرار دادن نماز شرط رسیدن به تمام موفقیت های دنیوی و اخرویه(اگه اعتقاد داشته باشیم)

دوست عزیز خوشا به سعادتت آقا بهت نظر کرده انشالله موفق میشی

مثلا میگی بخاطر روی گل مهدی زهرا

غیبت نمیکنم مجلسی که توش غیبت ترک میکنم یا حداقل به اطرافیان گوش زد میکنم،تمام سعیم میکنم خوش اخلاق و مردم دار باشم نسبت به اطرافیان نگاه مثبت و خیرخواهانه داشته باشم وقتی مزین به اخلاق نیک بشید همه اطرافیان متوجه میشن وای چقدر تغییر کردی ؟؟؟علتش چیه...؟؟؟بعد شما میگید کمال همنشین در من اثر کرد(بخاطر هم صحبتی و به یاد حضرت بودن من هم ذره ای از لطف ایشون بهرمند شدم )و اینطور بقیه دوستان هم جذب میشن

انشالله ثابت قدم باشید التماس دعا ❤️

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
بیشتر ببینید
من هر صدقه ای یا پولی یا کمکی که میکنم؛ به طرف مقابل میگم ازین از طرف امام زمانه- از طرف من نیست

احسنت چقدر عالی لذت بردم انشالله عاقبت بخیر و سلامت باشید نگاه حضرت در زندگیتون مستدام 🙏❤️

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
بیشتر ببینید

فقط کاری نکن دل امام زمانت بشکنه نزار امام زمان وقتی نامه اعمالتو میبینه به جای اینکه افتخار کنه و بگه این شیعه ی منه ، غمگین باشه که چرا باید یه بچه شیعه اینجوری زندگی کنه

تو کار های خیر مشارکت کن و هدیه کن به امام زمان دست فقیری رو میگیری ثوابشو هدیه کن به امام زمان