2777
2789
عنوان

یادش بخیر عاشق بوی شوهرم بود عاشق قدوبالا وتیپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 50 پست
شما مقصر نیستی احتمال میدم اولین رابطت بوده خیلی هیجانی بودی

بنظرم اولین و آخرین مهم نیست 

وقتی اون اتفاق واست بیفته و تو عاشق بشی 

و یهو خودت رو ببینی که شاید نسبت ب رهگذر خیابون ک تصادف کرده حس ترحم با دلسوزی داری 

ولی نسبت ب طرفت حتی تنفر نداری و رسیدی ب صفر مطلق 

خیلی حس خاص و عجیبیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کلا قید ازدواج رو زدم 

چون فهمیدم ادم شروع دوباره نیستم 

میخوام همین سبکی ک شروع کردم ادامه بدم تا قیامت 

و بهمین خاطر بره ازدواج کنه،نیاد طلاق بده،پنج سال بگذره فرقی نداره برام 

اتفاقا بهتر مزاحم کمتر دارم چون فکر میکنن متاهلم🙃

عزیزم من واقعا اگر این مشکل برای خواهرم یا نزدیکام پیش میومد ..توصیه میکردم یه فرصت به زندگیتون بدید ..بخدا زندگی ارزش این همه سختی دادن به خودت  وخانواده ت و حتی شوهرت و نداره ...یه فرصت بده شاید و انشالله که سرش به سنگ خورده و زندگیتون قشنگ ادامه پیدا میکنه 

نمیدونم چقدر حرفم فایده داره ولی مشکلاتتون واقعا اینقدر بزرگ نیست ..شاید اون آقا غرور کاذبی داره و الان فهمیده که اشتباه کرده ..همین که مهریه هم بخشیدی و طلاقت نمیده یعنی دوستت داره ..شما که میگی نمیخوای ازدواج کنی ..و چیزی از دست نمیدی ..یه فرصت بده مثلا ب شرط گرفتن حق طلاق ..و اگر دیدی فایده نداشت اون موقع راحت جدا شو ...ولی حیفه بخدا این جور که پیداست هر دو شما و هر دو خانواده هم خوبن 

انشاللهکه درست میشه همه چیز

اگه زندگی خودم نبود محال بود حرفاتو باور کنم دوست عزیزم میگفتم مگه میشه اونهمه عشق و علاقه تبدیل به نفرت و تنفر بشه امکان نداره....کاش حال منم خوب بشه💔

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️نشد که بشه....اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 برام آرزوی مرگ کن، باور کن بهترین آرزوعه برای من🖤

بیشتر ببینید
من کلا قید ازدواج رو زدم چون فهمیدم ادم شروع دوباره نیستم میخوام همین سبکی ک شروع کردم ادامه بدم تا ...

من چندساله عضوم اینجا ولی مثل شما ندیدم 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید

نقش خانواده ها پس چی استارتر 

خانواده دو طرفتون نمیگن چرا تموم نمیکنین یا چرا پیش هم نمیاین یا يکی واسطه بشه 

ببخشمش؟ اوکی چون تو گفتی میبخشمش😕🫤 خیلی صحبتات با ارزش بود😕........ از وسعت تنهاییم همینقدر بگم ؛ تنها کس من بودی و من ، هیچکس تو...💔

اینطور مردی هیچوقت ارزش وقت تلف کردن نداره 

و بیش از حد توجه کردن یه زن و خودشو وقف یکی کردن اصلا خوب نیست

دو سال و نیمه از عقدمون میگذره من هنوز همونم بدون هیچ تغییری و همسرم عاشق تر از من 

فهمیدم تویی رابطه ای ک مرد عاشق تر باشه دوام بیشتری داره 

مشکل یه سری زنا اینه. دل کندن بلد نیستن و ضعیفن 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
کاش اینجوری بود نمیدونم چرا اینقدر داغونم امروز

نگفتم خدایی نکرده حرفات دروغه و اینا…

کلا خیلی سربسته گفتی 

شاید احساس میکنم سرد شدی نسبت بهش و از چشمت افتاده حالا اینکه چیکار کرده رو نمیدونم شایدم دلیلش همون قهر طولانیش بوده انتظار ادمارو عوض میکنه