2777
2789
عنوان

چرا خانواده پارتنرم انقدر بی فکرن

1142 بازدید | 85 پست

یکی دوماه دیگه نهایت قرار خواستگاری داریم

خودش کارمنده ولی خب تو این گرونی حقوق کفاف نمیده بری طلا بخری یه نامزدی بگیری

خانوادشم وضعشون خوبه دهک ۸ ان دیگه ببینین چقد درامد داره یه قرون هم کمک نمیکنن پسرش سر و سامون بگیره😐چرا بعضی خانواده ها بی فکرن خودشم تک پسره مگه قراره بچه برو بزاییم بندازیم بره به امون بخدا مادر پدر تا اخر مسئولیت گردنشونه 

۲۲سال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب دارن خداروشکر میدن به موقع اش بزار بیاد بعد بشین حرص بخور

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

این که خوبه من ادم میشناسم میخوان عقد کنن ولی شوهرش باید خرج مادر و پدرش و خواهراشو بده😂😂😂با اینکه وضع مالی انچنان عالیم نداره و جالبشم اونجاست که خانوادش اصلا شعور اینو ندارن بچشون قراره عقد کنه یکم کمتر خرج کنن هر روزم یه ساز جدید میزنن

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

دیگه اگر اینجوری قبولش کردی که عقد کنی بهش فشار نیاری برای طلا و مراسمات

چون مشخصه خانوادش کمکی نمیکنن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم