2777
2789
عنوان

بلاخره دیشب خواستگاریم برگزار شد یه چیزی فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5765 بازدید | 135 پست
کدوم حق الناس؟؟ حق الناس قضاوت و فضولی تو زندگی مردمپیام های اول رو ببینید یه کاربر دو تا کاربر اومد ...

تو که میگی به انسانیت اعتقاد داری 

دیگه کدوم حق الناس رو میگی که به دین اسلام مربوطه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارتون درست نبوده شب شهادت مولا علی علیه السلام جشن گرفتید 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
عزیزم مراسمم پریشب بوده روز اول عید، تو تیتر نوشتم دیشب

همه رو به قضاوت انداختی که دختر خوب 

مبارک باشه.خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

حلال کن من تو ذهنم گفتم وا دیشب که شب قدر بوده آخه

شب شهادت امام علی بله برون بود میرقصیدید ؟

عزیزم من حالا اسی رو نمیدونم ولی بعضیا دینشون تسنن و اصلا کاری به این مناسبات ندارن چرا انقدر بدون اگاهی راجب بقیه نظر میدین؟

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

حالا بعد ها میتونی ی روز برا اینکه بفهمی بگی مثلا تو قبل من چندبار خواستگاری رفتی و اینا.... ولی بنظرم اهمیت نده، همسرت اگر خودش براش مهم باشه دختره و خانوادش اگر بخواد چرتو پرت بگن یا کاری بکنن، خودش درست میکنه. 

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

مگه میشه تواین ایام بله برون گرفت؟هرچقدرم به حضرت علی اعتقاد نداشته باشی بازم خیلی عجیبه جشن گرفتن

ببین خوده ائمه اینقد دینو اسلامو ب ما سخت نمیگرفتن..یکی از دلایلی ک این چن سال اخیر مردم دین زده شدن همین زورگویی و چپوندن بعضی چیزا تو ذهن مردم هست..دینو متاسفانه ج.ا زد خراب کرد اصلا تغییرش داد 

برای اینکه اگر مسلمان و شیعه هستن باید رعایت کننالبته تقصیر اینا نیستتقصیر بزرگتراشونهمن موندم اینای ...

اگر مسلمان باشن و اگر شیعه باشن

از کجا میدونی جفتشو هستن؟

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا