2777
2789
عنوان

بلاخره دیشب خواستگاریم برگزار شد یه چیزی فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5796 بازدید | 135 پست
نیم ساعتی داری فک میزنی اعتقادات مسخرتو تو حلق همه می‌کنی بعد میگی ب من چ؟مگ منی ک اعتقاد ندارم میام ...

کاش شماهم یاد بگیری اعتقادات من و امثال منو زیر سوال نبری

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارید میگید خودتون که پدرش میخاسته برادر زاده عروسش بشه و پسره گناهی نداره و مطمعن باش نمیخاستش وگرنه میگرفتش و سراغ شما نمیومذ 

باهاشون خیلی خوب باش وگرنه برات دعا میگیرن زندگیت بهم میریزن

نگران این مسائل نباش اکثر پسرای فامیل از من خواستگاری کردند اما حالا هر کدوم زندگی خودمون داریم به هر حال یک پسر ممکنه قبل ازدواجش خواستگاری بره یا کیسی بهش معرفی کنند.البته خواستگاری با رابطه ها وگذشته کثیف فرق داره آدم باید رو این موضوع حساس باشه نه صرفا خواستگاری و مطرح کردن خانواده ها که این دو تا مناسب همدیگن

مهم الانه که در کنار هم و متعلق به هم هستین

خوشبخت باشی

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

راست میگی منطقی نبود ...بی اعتقاد ترین ها هم نمیزارن مراسماتشون این موقع باشه یا داره در مورد چند وق ...

ی خانواده ای شب عاشورا نامزدی گرفتن البته می گفتن رقص و مشروب و همه چی بوده 

بعد ی مدت پدر داماد ورشکست شد ی جا قاییم شده بوده از ترس طلبکارها افتاد از چند طبقه مرد 

داماد فراری شد 

خانواده عروس هم زندگیشون پاشید از هم 

بعد دختره الکی به پسره گفت می خوام برم آمریکا دیدن خانواده م طلاق صوری بگیرم برم ..چون پسره ممنوع الخروج بود و طلبکار و ...

بعد چند وقت دختره برنگشت پیگیر شدن دیدن با فاميل شون آمریکا ازدواج کرده بعدم عکس بچه هاشو دیدن ...

عزیزم من حالا اسی رو نمیدونم ولی بعضیا دینشون تسنن و اصلا کاری به این مناسبات ندارن چرا انقدر بدون ا ...

خانواده مادری من سنی هستن ولی به شدت پایبندن ربطی به مذهب نداره

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

عزیزم من حالا اسی رو نمیدونم ولی بعضیا دینشون تسنن و اصلا کاری به این مناسبات ندارن چرا انقدر بدون ا ...

من با خود اسی صحبت کردم ؛گفت تیتر اشتباه نوشتم این از ماجرای اسی 

هرچند ...

و واقعا اگر اهل سنت هم باشن وقتی تو کشور شیعه زندگی میکنن باید حریم نگه دارند شما ظاهرا بدون آگاهی صحبت کردی 

خوب به اینا یاد دادن که همه جا بالای منبر برن و بدون احترام به تمامی انسان ها فقط دهنشون رو باز کنن ...

احترام؟

احترام به همه انسانها؟

اصلا جای این کلمه تو این تاپیک نبود

دنیا واقعا عجیب شده

اون خانم هم بخاطر احترام به امیرالمومنین اینو گفت 

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

تاپیک این خانم کلا بوداره،تو تاپیکی که بچه ۶ ساله تو مراسم ختم برادر شوهر خواهر استارتر لباس رنگی پوشیده بود اومد تک تک کاربرارو تیکه پاره کرد و گفت حق با اون خانمه،گفت منم ختم داییم خانمه با آرایش اومد و بیرونش کردیم و ما عزاداریم دوساله کسی حق نداره بخنده و آرایش کنه،حالا شب شهادت خودش بله برون گرفته🙄🙄

بلندترین فریاد من سکوت من است...
تاپیک این خانم کلا بوداره،تو تاپیکی که بچه ۶ ساله تو مراسم ختم برادر شوهر خواهر استارتر لباس رنگی پو ...

جالبه واقعا 

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
مگه میشه تواین ایام بله برون گرفت؟هرچقدرم به حضرت علی اعتقاد نداشته باشی بازم خیلی عجیبه جشن گرفتن

اره گرفتم گناهشم گردن خودم

مطمئن باشید گناه منو تو گور شما نمیذارن

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

تاپیک این خانم کلا بوداره،تو تاپیکی که بچه ۶ ساله تو مراسم ختم برادر شوهر خواهر استارتر لباس رنگی پو ...

ببخشید که اون خانم تو مسجد داییم رژ قرمز زدهبود و من پارش کردم... 

اره پارش کردم خوبم کردم، الان دو سال از فوت داییم میگذره من نمیتونم زندگیم رو تعطیل کنم بعد از دو سال. هفته بعد سالگرد داییمه و من سالگرد داییم خیلی ببیشتر از شهادت امام علی برام ارزش داره نمیخواستم بیوفته تو هفته سالگرد داییم. فوت داییم خیلی برام با ارزش تر از فوت امام علی بود

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

من با خود اسی صحبت کردم ؛گفت تیتر اشتباه نوشتم این از ماجرای اسی هرچند ...و واقعا اگر اهل سنت هم باش ...

من انقدر اعتقاداتم قوی نیست که بخوام زندگیم رو تعطیل کنم

برای من از دین چیز های دیگری ارزش داره