خواستگاری که نمیشه اسمش رو گذاشت بیشتر شبیه بله برون بود، خیلی همه چی خوب اصلا اون همه استرسی کع داشتیم هیچیش پیش نیومد. از دیشب کادو هامو چیدم جلوم عین یه دختر پنج ساله هی نگاشون میکنم. فقط زن عموش کل جشن باهام تو قیافه بود علتشم نفهمیدم که خواهرشوهرم اخر شب گفت بابام یعنی پدرشوهرم میخواسته دختر اینو برای نیما بگیره. یذره از بابت این استرس دارم چون خود نیما تاحالا هیچی بهم نگفته بود
بنظرتون به روش بیارم؟؟
برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨
اسی جون مبارک ایشالله خوشبخترین بشی. واسه منم دعا کن همچین شبی رو تجربه کنم. عکس نامزدیتو بزار فیض ب ...
فدات شم من، ایشالله خیلی خیلی زود قسمتت بشه
نامزدی نبودت چنتا عکس کوچیک فقط گرفتیم
برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨
من ادعای اسلامی بودن نمیکنم چون ادعای بزرگیه پس ادعایی ندارم لازمم نمیدونم قوانینش رو مطالعه کنم چون مدعی نیستم
ولی بنظرم شما که ادعا دارید خوبه مطالعه کنید و بدونید نباید برای اجرای قوانین به دیگران بکن نکن کرد اول از همه اونقدر اطلاعاتتون رو بالا ببرید که به ۱۰۰ درصد اسلام واقف باشید بعد سعی کنید به دیگران کمک کنید عزیزم😊
درگیری شغلی منظورشه، شما نشستی زیر باد کولر ددی پولت رو میده؟؟
کدوم حق الناس گردنشه؟ایشون فقط بهتون تذکر داد که موقع خوبی جشن نگرفتینولی شما و چند تا کاربر دیگه به ...
کدوم حق الناس؟؟ حق الناس قضاوت و فضولی تو زندگی مردم
پیام های اول رو ببینید یه کاربر دو تا کاربر اومدن تذکر دادن محترمانه جپاب دادم، بعضی ها ول نکردن حس پیامبر داشتن که منو هدایت کنن منم سای کردم اصلا نبینمشون چون ارزشی نداشتن ولی دیدم ول نمیکنن
هرچی گفتم حقشون بود