2777
2789
عنوان

⚔️خارج شدن از رابطه با آدم سمی ⚔️

175 بازدید | 15 پست

چقدر سخته واقعا 

مثل دل کندن از اون ساندویچ کثیف های دم خیابونا هست 

میدونی مضر هستن اما باز هوسشو میکنی 

هرچقدر تاکسیم تر دل کندن هم سخت تر 🧨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساندویچ کثیف بیرون رو با این افراد مقایسه نکن 

چون ب شخصیت ساندویچ ها توهین میشه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

😂از اولش هله هوله دوست داشتم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

تاکسیم؟!

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید

من با یکی سه ماه بودم بعدش  4 ماه طول کشید تا یکیو فراموش کنم زجه میزدم هرشب

حالا گیر ادمی افتادم ک سه ساله باهاشم الان منو گردن نمیگیره میگه چرا دل بستی .  اون ولم نمیکنه میگه فقط باهم باشیم . من اینجور بودن بدون احساس رو نمیخوام

من با یکی سه ماه بودم بعدش 4 ماه طول کشید تا یکیو فراموش کنم زجه میزدم هرشبحالا گیر ادمی افتادم ک س ...

وا خب کات کنید باهاش

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
میگم ک هربار مات میکنیم خودش میاد یا من کم میارم میرمسه سال کم نیست وابستگیحالا شب قدر دعاکردم خدا خ ...

چه غم انگیز 

من امشب براتون دعا میکنم به دل شما همه چی پیش بره

بیشتر ببینید