2777
2789
عنوان

زنداییم حامله اس😐🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 158 پست
بچه اوردن تو سن بالا خیلی اشتباهه و بعدها ظلم در حق اون بچه‌س،، به هزار و یك دلیل

پس چرا یکی که تاپیک میزنه میگه میخام ازدواج کنم ۲۶ سالمه همه نی نی سایت میریزن سرش و میگن تو هنوز بچه ای حق نداری اسم ازدواج رو بیاری بعد الان همه بسیج شدن که بچه این خانوم ناقص میشه الان با اجازه نی نی سایتیا بهترین سن بچه دار شدن کی هستن لطفا توافق کنین و اعلام کنین تا باتوجه به اون توافقنامه خانومها باردار بشن😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیز چرا همینجور نسخه میبرین میدوزینمن مادر پدرم سن ۴۳ سالگی ازدواج کردند هم سننو من ۴۸ سالگیشون دنی ...

تو استثنا بودی،

کسی هم واسه شما نسخه نپیچید،،خدانگهدار

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید
پس چرا یکی که تاپیک میزنه میگه میخام ازدواج کنم ۲۶ سالمه همه نی نی سایت میریزن سرش و میگن تو هنوز بچ ...

نميتونن توافق كنن هر سني كه خودشون بچه دار شدن فقط مناسبه اینجا هم که از سیزده ساله تا شصت ساله صاحب بچه شدن😁

پس چرا یکی که تاپیک میزنه میگه میخام ازدواج کنم ۲۶ سالمه همه نی نی سایت میریزن سرش و میگن تو هنوز بچ ...

من کاری به کل کاربرای سایت ندارم، بعدم کدوم بی عقلی گفته ۲۶ ساله بچس و سن نامناسبیه برای فرزنداوری؟؟ هرکی اینجا مجازه نظر خودشو بگه، شما اصلا ۸۰ سالگی بچه بیار

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید
من استثنا😅 باشه.هرجور راحتید.ولی بالغ بر ۱۵ نفر رو چه شنیدم چه دیدم چه میشناسم مادر بالای ۴۰ و خیلی ...

منم به همون تعداد شایدم بیشتر کسایی رو دیدم که تو سن بالا پدرمادرشون اورده بودشون و از این شرایطشون ناراضی بودن، همه که شرایطشون مثل هم نیست اما نظر اکثریت هم مبنا بر اینه که اختلاف سنی یه چیز معقولی باشه نه ۱۰ سال اختلاف سنی خوبه نه ۴۸ سال!

بیشتر ببینید
من کاری به کل کاربرای سایت ندارم، بعدم کدوم بی عقلی گفته ۲۶ ساله بچس و سن نامناسبیه برای فرزنداوری؟؟ ...

من بچم رو۳۰ سالگیم  آوردم و نیازی ندارم شما برام نسخه بپیچی الانم ۳۸ سالمه و دیگه بچه نمیخام 

من بچم رو۳۰ سالگیم آوردم و نیازی ندارم شما برام نسخه بپیچی الانم ۳۸ سالمه و دیگه بچه نمیخام

کسی برای شخص تو نسخه نپیچیده بود تا قبل از اینکه عین قاشق نشسته نپریده بودی وسط😅

خیلی خوبه که انقدر اعتماد به نفست بالاست و فکر میکنی به چشم میای🤣

بیشتر ببینید