2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا این کار برو تعلیغ داعم کنید 🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 74 پست
دروغ میگه این کاربرو به فحاشی میشناسن من نظر محترمانه دادم پرید بهم فوحش داد کلا هرکی تو تاپیکش نظر ...

میشناسمش اصلا فحاشی ندیدم ازش

انگار خیلی رفتی رواعصابش

همه ی باغ و بهارم بنویسید حسین🌹♥🌹

کسی را ریپلای نکنید اگه ب شماتوهینی نکرده تهش فحش میدن من خودمم کسی ریپلای کنه توهین کنه دیکشنریما بازمیکنم کاش میشد این سایتم نیام واقعا اعصاب خردیه بنظرم باید عزمما جزم کنم ترکش کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دروغ میگه این کاربرو به فحاشی میشناسن من نظر محترمانه دادم پرید بهم فوحش داد کلا هرکی تو تاپیکش نظر ...

خب چرا نمیگی کدوم تاپیک هست؟

اینکه کار اون اشتباهه که مشخصه

ولی همه پیغام‌ها باید خونده بشه تا جریان مشخص بشه؛ نه فقط یک پیغام.

کسی را ریپلای نکنید اگه ب شماتوهینی نکرده تهش فحش میدن من خودمم کسی ریپلای کنه توهین کنه دیکشنریما ب ...

خیلی بد حرف میزنه عین وحشی تازه ادعاش هم. میشه 7 تا بچه داره برا اینجور آدما یه بچه هم زیاده با این تربیت اون بچه ها قراره چی بشن☹️

طبق قانون سایت بی احترامی دیدی خودت گزارش بزن و برو 

الان شما هم کاربر خلاف کردی در مورد بقیه تاپیک زدی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
خب چرا نمیگی کدوم تاپیک هست؟اینکه کار اون اشتباهه که مشخصهولی همه پیغام‌ها باید خونده بشه تا جریان م ...

چند تا تاپیک بود من یک‌ نظرمو گفتم برداشت کل جدو ابدمو فوحش داد بعد دیدم قفل کرده همه تاپیکام قفل میکنه سر همین ک با کاربرا بد حرف میزنه کسی جواب نده منم دیدم یه تاگیک باز گفتم اینجور حرف زدنت درست نیست پیام من مشخصه چی گفتم تو پیام من شما فوحش میدی بنی ک این وحشی اینجور حمله کرده بهم؟ همنیجا کامنتا رو ببین فقط من نیستم گویا ک ازش شاکیم

طبق قانون سایت بی احترامی دیدی خودت گزارش بزن و برو الان شما هم کاربر خلاف کردی در مورد بقیه تاپیک ز ...

گزارش زدم متاسفانه اینجا همیشه اونی ک حق باهاش توبیخ میشه ادنی ک فحاش و بی ادبه آزاد میگرده