2777
2789
عنوان

زنداییم حامله اس😐🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 5130 بازدید | 158 پست
من خودم 30سالمه مامانم 52 و بابام 55 سالشه نوه هم دارن تو سن بالا اصن بچه داری خوب نیست نه آدم حوصل ...

عمر که دست خداست البته،ما یکی از آشناهامون تا ۱۹ سالگی پر کشید🥀

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببخشید ولی چرا مهمه؟

چون خودم احتمالا تو حدودای چهل سالگی بخوام بچه دوم رو بیارم بعدا .فاصله سنیم با بچم میشه مثل شما و مادرتون

برام مهمه از این لحاظ 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.
چون خودم احتمالا تو حدودای چهل سالگی بخوام بچه دوم رو بیارم بعدا .فاصله سنیم با بچم میشه مثل شما و م ...

حس بد که نه ولی خب مثلا همکلاسیام رو میبینم مادر جوون دارن منم دوست دارم مثل اونا مادرم جوون باشه

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

حس بد که نه ولی خب مثلا همکلاسیام رو میبینم مادر جوون دارن منم دوست دارم مثل اونا مادرم جوون باشه

خب مثلا اگه فرضا مادر سرحال و شاداب باشه و پایه باشه بنظرت بازم این حس رو داره بچه ؟ 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.