2777
2789
عنوان

عکس فامیلمون که امروز خاکسپاری شد بر اثر رعد و برق فوت کرد عکسس🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4718 بازدید | 128 پست
خداوند رحمتشون کنه و انشاالله همنشین ایمه اطهار بشهاینا یه گروه هست نماز شب میخونناگر خواستین درخواس ...

باشه عزیزم 

لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میلاد ملک محمدی فرزند کِچیرعلی اسم پدرشه

چشم

نمازبخونید قبل اینکه براتون نمازبخونن🥺😳دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید

کچیر یعنی چی؟

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

اخی خدا رحمتش کنه. بیچاره دل مادرش وپدرش😭ولی چه شبیم خاکش میکنن شب قدر. حضرت علی نگه دارش باشهاسی م ...

😔😔

لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹

دور از جونت عزیزماره پدربزرگمم توی مکه فوت کرد رفته بود حج خیلی یهویی رفتن

وای اینا چقدر خوبن وپاک که اینجور میمیرن .خدا رحمتشون کنه

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

خدا رحمتش کنه

روحش شاد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
۲۱ اینا

وای خدا چقدر جوان الهی😭😭