2777
2789
عنوان

عکس فامیلمون که امروز خاکسپاری شد بر اثر رعد و برق فوت کرد عکسس🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4722 بازدید | 128 پست
اسم پدرشم نیازه بگم ؟اسم خودش میلاد هست میلاد ملک محمدی

اره عزیزم حتما اسم باباشوبگو

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

خودمونم نمیدونیم دقیق و چطوری ولی خیلی بی رحمانس💔

خداوند رحمتشون کنه و انشاالله همنشین ایمه اطهار بشه

اینا یه گروه هست نماز شب میخونن

اگر خواستین درخواست دوستی دادم قبول کنین تا براتون بفرستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی خدا رحمتش کنه. بیچاره دل مادرش وپدرش😭

ولی چه شبیم خاکش میکنن شب قدر. حضرت علی نگه دارش باشه اون دنیا دستش بگیره

اسی میشه اسم بدی واسش نمازبخونم

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

ای وای خدارحمتشون کنه😔اون وقت من به خانواده میگم مواقعی که بارون و رعد و برقه خوب نیست بری بیرون به ...

شوهرمنم میترسه نمیذاره بریم بیرون.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

ای وای خدارحمتشون کنه😔اون وقت من به خانواده میگم مواقعی که بارون و رعد و برقه خوب نیست بری بیرون به ...

چجوری اخه ؟ 

میگن توی کوهستان و اینا باشی خطرناکه 

چقد وحشتناکه یه جوون دسته گل اینجوری بره 

مادربزرگ منم شب قدر ۲۳ ام فوت کرد

وای جدی خدا رحمتش کنه. همیشه دوس دازم وقتی خاکم میکنن یه همچین روز خوبی باشه.