دلارا_سلطان مدیر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 1379 عنوان عکس فامیلمون که امروز خاکسپاری شد بر اثر رعد و برق فوت کرد عکسس🥲💔 | مشاهده متن کامل بحث + 4723 بازدید | 128 پست جوون نازنین چند روزه بارون شدید میاد رعد و برق زدش امروز خاکسپاریش هست ساعت ۲لطفا برای شادیه روحش یه صلوات بفرستید هر کسم میتونه نماز شب اول قبر بخونه امشب بگه اسم خودش و پدر و بگم🥲💔 لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹 1404/01/03 | 12:11 41 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraخانومی عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 13424 عزیزم اسمشوبگوبراش نماز لیله الدفن بخونم خداوند حافظ ونگه دار دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه
1tar عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 17630 یعنی چی؟ تو خیابون راه میرفته رعدوبرق زده ؟چقدرغم انگیز خدا رحمتش کنه دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
دلارا_سلطان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 1379 روحش شادچجوری اخه خودمونم نمیدونیم دقیق و چطوری ولی خیلی بی رحمانس💔 لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹
دلارا_سلطان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 1379 وای رعد و برق😭 بله خیلی مراقب باشید 🥲💔 لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹
دلارا_سلطان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 1379 عزیزم اسمشوبگوبراش نماز لیله الدفن بخونم خداوند حافظ ونگه دار اسم پدرشم نیازه بگم ؟اسم خودش میلاد هست میلاد ملک محمدی لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹
دلارا_سلطان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 1379 یعنی چی؟ تو خیابون راه میرفته رعدوبرق زده ؟چقدرغم انگیز خدا رحمتش کنه دقیق نمیدونم چجوری بوده ولی رعد و برق زده یه دفعه گرفتس لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 28652 هر چی سنگه سی پای لنگهخدا رحمتش کنه هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚 دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.
بگویاسی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 23629 خودمونم نمیدونیم دقیق و چطوری ولی خیلی بی رحمانس💔 🤕🤕 |•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE بیشتر ببینیدبستن
دلارا_سلطان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 1379 خدا بیامرزتش جوون هم بوده زبون بسته.... انشالله 👌🥲💔 لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹
دلارا_سلطان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 1379 هر چی سنگه سی پای لنگهخدا رحمتش کنه ای داد لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹