2777
2789
بعد اگه چیزی ب نامش نباشه چی یعنی دادگاه میگه چون چیزی ب اسمش نیس مهریه نباید بده

نه دادگاه میگه مهریه از اموال شوهر داده میشه...اگه اموالی نداشته باشه..وحقوقش..یا درآمدش کم باشه....اقساط طولانی با مبالغ کم میبندن...(مثل صدقه)تا دنیا هست قِران،قِران بهت میدن....بعد نمیدونی با اون پول کم باید چیکار کنی...من تو اطرافیان اینو دیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی آواره شد مستاجر شد میفهمه شوهرت چه کاری با خودش کرده

وقتی من به مادرشوهرم گلایه کردم..گفت ماکه نمیخایم حق شما رو بخوریم اینا دست ما امانته......

منم گفتم امانت مرد دست زنشه....مگه پسر تو چندتا زن داره؟؟؟؟

دیگه هیچی نگفت....منکه واگذار کردم بخدا

همه اینا ترجیح یعنی اگه زن بخواد میتونه ببخشه ولی هیچکدوم باعث نمیشه زن مهریه نگیره

دیگه مردا کاری میکنن زن بگه مهرم حلال جونم آزاد و از مهریه اش بگذره راه فرار و گریز برای مردا هست

بعد اگه چیزی ب نامش نباشه چی یعنی دادگاه میگه چون چیزی ب اسمش نیس مهریه نباید بده

قسط بندی میکنن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
بیشتر ببینید
ب هوای تتبیه مهر اجرا نزارپات ب دادگاه باز شدفاتحه زندمیتو باید بخونی

پس چکار کنم یکم ادب بشه  الان یکاری کرده یطوری باهام رفتار میکنه خانوادشم فهمیدن مشکل داریم .میخوام بشونمش سر جاش.چطور با سیاست ادمش کنم؟ با بی محلی یا قهر؟

دیگه مردا کاری میکنن زن بگه مهرم حلال جونم آزاد و از مهریه اش بگذره راه فرار و گریز برای مردا هست

حتی دین اسلامم طرفدار مرداس زن بدبخت فقط رنج بکشه عذاب بکشه. خدا لعنت کنه خودشون و قانون هاشون