2777
2789
عنوان

خدا بهمون فرزند دوم عنایت کرده شوهرم روانیم همش میگه سقطش کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 58 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو آقایی تو تاپیک های زنانه چکار میکنی نمیگی شاید حرفی چیزی بزنن؟

من یه فرد عاقل و بالغ هستم. افسار گسیخته که نیستم. منم مشکلات روحی با خانمم دارم که میخوام تحقیق کنم آیا قابل حل هست یا نه ؟ 

تصمیم ب بچه داشتن دوطرفه است شما تا وقتی همسرتون آمادگی نداشتن باید جلوگیری میکردی

میخواسته الان باز اینو میگه البته میگه شوخیه ولی شوخیه برام زجراوره

اینجا بزاری کلاس احکام دینی برگزار میکنن

حکم خدا هست شما خوشت نمیاد نیاد مگه هر روز هزار تا تاپیک دوس پسر و رل میزارن کسی بهشون چیزی میگه اگرم بگن حرف حقه تازه کسی بهشون جیزی نمیگه حالا ما با هک عقیده هامون صحبت میکنیم شما ناراحتین

حکم خدا هست شما خوشت نمیاد نیاد مگه هر روز هزار تا تاپیک دوس پسر و رل میزارن کسی بهشون چیزی میگه اگر ...

خدا گفت تو نی نی سایت هم اجرای حکم کنید برو بابا خدا شفات بده شماها گاهی اوقات تازه مدیون هم میشید حق الناس گردنتونه دیگه هم جواب منو نده خوشم نمیاد

حکم خدا هست شما خوشت نمیاد نیاد مگه هر روز هزار تا تاپیک دوس پسر و رل میزارن کسی بهشون چیزی میگه اگر ...

باداری اعصاب خودتو بهم نریز سر هرچی..خوش باش ...بچه هم دنیا بیاد جون شم میده براش 

عقیده هاتون رو ببرید پیش هم سبک های خودتون تعمیم ندید به همه

ببین گلم حالا فوقش شما باید بگی به قطعیت نرسیدم این حکم خداست . نباید که ایینقد گارد بگیری. خیلی از این افراد تز سر دلسوزی و نیت خیر دارن حرفی میزنن. اینجا تبادل نظر هرکس طبق عقایدش نظرشو میگه منم از خیلی نظرات خوشم نمیاد نمیام یقه طرفو بگیرم ناراحت شم. 

ولی یه چیو بدون اگرمن و شما و هرکسی از حکم خدا بدمون بیاد دودش تو چشم خودمون میره. همین شما فردای قیامت میگی کاش اینقدر از کسایی که از دین و خدا میگفتن بدم نمیومد و یکم به حرفشون گوش میکردم. مطمین باش اینو میگی این خط،این نشون

اماشالله خودت مامان میشی گلم

قرررربونت برم خدابچه هاتو حفظ کنه الهی

نمازبخونید قبل اینکه براتون نمازبخونن🥺😳دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید