2777
2789
عنوان

خدا بهمون فرزند دوم عنایت کرده شوهرم روانیم همش میگه سقطش کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر انسانی که جسم داره و از بین بره از بین برنده قاتل محسوب میشه . و عواقب دنیایی و اخروی داره .

و این اراده خداست

وقتی یک انسان بلیط حضور در دنیا براش صادر میشه نباید ما بلیطش رو کنسل کنیم .

خوش قدم باشه ان شاالله  ......

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

به نظر من اگر آدم منطقی هست. ببرش برای یک مرکز ناباروری. و با مردای اونجا صحبت کنه و ببینه . 

چه تعداد خانواده ای پولداری که از یک فرزند محروم  هستند. خودش حساب کار دستش میاد و میگه . الحمدلله 

بدش من نینیو🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺مال خوددددمههههه اشتباهی اومده تودلت🥹🥺🥺🥺بچموبده

نمازبخونید قبل اینکه براتون نمازبخونن🥺😳دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید

شاید استرس داره

مردا نمیتونن مثل خانما احساساتشون رو راحت بیان کنن

باهاش صحبت کنید به هرحال اونم پدر بچه‌هست اونم باید آمادگیش رو داشته باشه و این آمادگی فقط مالی نیست ازنظر روانی هم باید باشه