2777
2789
عنوان

خدا بهمون فرزند دوم عنایت کرده شوهرم روانیم همش میگه سقطش کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر انسانی که جسم داره و از بین بره از بین برنده قاتل محسوب میشه . و عواقب دنیایی و اخروی داره .

و این اراده خداست

وقتی یک انسان بلیط حضور در دنیا براش صادر میشه نباید ما بلیطش رو کنسل کنیم .

خوش قدم باشه ان شاالله  ......

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

به نظر من اگر آدم منطقی هست. ببرش برای یک مرکز ناباروری. و با مردای اونجا صحبت کنه و ببینه . 

چه تعداد خانواده ای پولداری که از یک فرزند محروم  هستند. خودش حساب کار دستش میاد و میگه . الحمدلله 

بدش من نینیو🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺مال خوددددمههههه اشتباهی اومده تودلت🥹🥺🥺🥺بچموبده

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

شاید استرس داره

مردا نمیتونن مثل خانما احساساتشون رو راحت بیان کنن

باهاش صحبت کنید به هرحال اونم پدر بچه‌هست اونم باید آمادگیش رو داشته باشه و این آمادگی فقط مالی نیست ازنظر روانی هم باید باشه