2777
2789
چی هست

تاید منظورشه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قرص فیتو میخوردم سالی دو تا قوطیش باید  مصرف بشه

دیگه روغن املا و رزماری هم گاهی ترکیب میکنم یکساعت قبل حموم میزنم رزماری طبعش گرمه اگه میزنی همراه با املا یا یه روغن سرد دیگه باشه

برا ساقه مو هم بادوم تلخ اصل و ارگان بسیار موی خشکی دارم

هفته ای یبار ماسک مو میزنم

قبل از حمام حدود نیم ساعت قبلش به روغن زیتون یا نارگیل ماساژ میدم

قبل از خواب دو گیسی میبافم، قبل از اینکه ببافم دستام رو خیس میکنم میزنم به ساق موهام بعد میبافم، هر چند ماه یبارم کمی کوتاه میکنم با قیچی و وسایل خودم میرم آرایشگاه 

بنظرم برای اینکه دقیقا بدونی باید چیکار کنی برو دکتر براش

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
بعد چندوقت تاثیرش مشخص میشه

یک یا دو سه ماه

بستگی به ریزشت داره 

اگه جوش صورت نداری هیرویت هم بخور گاهی

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

من موهام وز بودن و پر موخوره 

قبلا از سریتا استفاده میکردم الان شده ۴۰۰ هزار تومن خیلی هم حجمش کمه

رفتم روغن هندی گرفتم خیلی سبکه اونم بگو چند ۶۰ هزار تومن 

روغن نارگیله خیلیم سبکه عالیه یزره میزنم کل موهام نرم و براق میکنه تازه ۲۵۰ میله

عالی شده موهام خداروشکر