2777
2789
عنوان

جواب این برادرشوهر روچی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گفته مامانت دوماه بیمارستان بوده نمرده نزدی همونجا دندوناش تو حلقش بریزه بعد میخوای به جاری پیام بدی

گیرکردم دستشون خدالعنتش کنه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
بهتره چیزی نگی ولی اگر حتما میخوای جواب بدید بگو یکی دیگه از علتهای سکته حرص و جوش خوردن وفضولی درم ...

دمت گرم باحال بود

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

ب جای پیام دادن ب اون خاله زنکای دو ب هم زن قاقش ناشور 

با شوهرت حرف بزن بگو ک نیت بدی نداشتی،،و بگو اگه حرف من بد بود ک ناخواسته هم بوده،حرف برادر نفهمت ک بدتر بوده آرزوی مرگ مادر منو داشته واسه ی حرف بی قصد و غرضی ک زده شده!!

الان مشکل اصلی شوهره دهن بین خودته ن جاری و برادر شوهر.

شوهرت باید میزد تو پوزش ک زن من منظوری نداشته.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

به برادر شوهرت پیام بده با احترااام...

سلام راستش دیدم اون روز از حرفم گویا دلخور شدین اول اینکه من همسرم رو خیلی از شما بیشتر دوست دارم و اون حرفم از نگرانی بوده که فکری به حال خودش کنه حالا من بگم دور از جون یا نه که خدا منتظر حرف من نیست حکم مرگ و زندگی صادر کنم...بعدشم مادر من رو تخته بیمارستان احتیاج به دعای خیر شما داره نه انتظار مرگشو کشیدن لطفا زود در مورد هر چیزی قضاوت نکنید 💐

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*