2777
2789
وای همسر من خودشو صد تیکه کرد از یکی کلید بگیره بریم،گفتم هرگزززز اونم از فامیلغریبه بهتره

آره واقعا حتی ماشینم نیاید از فامیل قرض گرفت .کلید ویلا که بماند .هر اتفاقی بیفته پای خود آدم گیره این وسط 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با متن عنوان بشدت موافقم به شرطی که فامیل نسان تو همون ویلا کنگر بخورن و لنگر بندازن خرجشونم بیفته گ ...

دقیقا 

میخوای یه جای دنج واسه خودت داشته باشی بعد مجبور بشی از بقیه پذیرایی کنی

بعدش آدم به غلط کردن میوفته میگه نداشته باشم بهتره

شمال غربی چرا؟ خیلی خوبه که

خب اون ویلایی که میخوای این همه پولشو بدی بخری یا بسازی

هزینه نگه داریشو بدی و ...

اون چند روزی که میری شمال یا هرجا، بهترین ویلارو اجاره کن و بمون توش

من یه شهر شمالیم و اخرین باری که جنگل و دریا و طبیعت رفتم یادم نیست یعنی عملا فرقی با مردم خیلی استانا ندارم

ولی بازم درک نمیکنم اینایی که ویلا دارن رو🥴

دقیقا میخوای یه جای دنج واسه خودت داشته باشی بعد مجبور بشی از بقیه پذیرایی کنیبعدش آدم به غلط کردن م ...

ما آشنای همسرم داشت عکساشم نشون داد .خودشون کلا صفر تا صد ویلا و باغ رو انجام داده بودن .اما می‌گفت آخر هفته ها فامیل پدری و مادری خودشونو مهمون میکردن از جیب خود ما .دیگه دیدیم به ضرره فقط فروختیم 

چی مثلا؟ دردسراش بخوره تو فرق سرم😂

از دور خیلی خوب بنظر میاد وقتی داری میگی اشتباه کردم

بحث امنیتش هست ، حتی اگه حوصله نداشته باشی ناچاری بری سر بزنی خونه خالی نمونه 

سفر به جاهای دیگه کمتر میشه ، همش یه جای تکراری باید بری

پذیرایی از مهمونایی که ناچاری دعوتشون کنی

تازه اگه کلید بخوانو دوست نداشته باشی بدی 

من که یه جورایی پشیمونم

ما آشنای همسرم داشت عکساشم نشون داد .خودشون کلا صفر تا صد ویلا و باغ رو انجام داده بودن .اما می‌گفت ...

چقدر بعضیا نفهمن

زحمت کشیدن تفریحگاه درست کنن نه کاروانسرا

⚘خدایا شکرت❣
ما آشنای همسرم داشت عکساشم نشون داد .خودشون کلا صفر تا صد ویلا و باغ رو انجام داده بودن .اما می‌گفت ...

من خودم شمالم اینجا از شهرای مختلف ویلا خریدن بعد بعضیا که فقط خودشون میان ولی واقعا ریسک کلید بدی اقوام بیان چون چندین مورد شده اومدن دختر آوردن نمیدونم چ زهرماری خوردن باعث مرگ همون دختر شده اونجا پای صاحب ویلا گیرافتاده یا خیلی موردای دیگه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

اره دقیقا

چون فامیل هم توقع دارن دعوتشون کنی و حتی کلید بدی خودشون برن