2777
2789
عنوان

چرا آدمای حسود بعد از یه مدت دوستی فاصله میگیرن😐🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 55 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بذار تا یه چیزی بگم شاید ربط داشته باشه به تاپیکت یه آشنا که حس خوبی بهش نداشتم هیچوقت و شوهرمم تو اینستا فالو کرده بود وتو شهر ما همه همو میشناسن وجز شوهر من هیچ پسری وفالو نکرده بود اومد برامون کار کنه ۱ ماه پیش وقتی اومد شوهرم گفته بود خانمم همه کاره هست وهر سوالی داشتی از خانمم بپرس وقتی دید من همه. کاره ی شرکتم وشوهرم بهم بها داده فک کنم جا خورد وقرار بود همیشه کار کنه برامون این قول وقرارایی بود که روز اول کاری گذاشتیم اوایل سعی کرد فاز صمیمی بگیره باهام راحت همه چیزو میگفت یه چند بارم راست یا دروغ گفت امشب داره برام خواستگار میاد یعنی تو این ۱ ماه چند بار براش خواستگار اومد فقط وخیلی سعی کرد باهام اختلات کنه هر وقت میرفتم شرکت

اما من از اونجایی که اخلاقم اینه وزود با کسی وهر کسی صمیمی نمیشم فقط شنونده بودم وخرفاشو تایید میکردم وهیچ چیزی از خودم وزندگی شخصیم نمیگفتم بعد حس کردم داره شروع میکنه به کوبیدن من زود ازدواج کردم در اومد گفت خیلی بده آدم زود ازدواج کنه گفتم آره اشتباهه منم زود ازدواج کردم ولی خداروشکر از انتخابم راضی ام وهی وایستاد حرفای چرت وپرت زدن

بعد گفت همه ی مردا به زناشون خیانت میکنن مخصوصا اینکه تو محیط کار با زن باشن گفتم با همین تصور میخوای ازدواج کنی موند چی بگه اصلا 

گفتم شوهر خواهرت وباباتم مردن اونها هم خیانت میکنن؟گفت نه اگر زن خوب باشه ومرد بخوادش ....

خلاصه دید رو بهش نمیدمو باهاش صمیمی نمیشم الان پیام داده دیگه نمیام سر کار

حس کردم کلا اومده سر از زندگیم در بیاره فوضولی کنه

ومیدونمم که از شوهرم بدش نمیاد

خودشم سنش زیاد بود شوهرم گفت با کوبیدن تو میخواسته مجردی خودشو توجیه کنه

شوهرمم تو اینستا فالوش نکرده فکر کنم فشار بهش اومده مطمئنم حالا چند روز دیگه شوهرمو انفالو میکنه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
بیشتر ببینید
انتظار بیخودی؟منم اهل حرف زدن با مردم نیستم اما برای تایم و احساساتشون ارزش قائلم و اونا رو بازیچه خ ...

من کسیو بازیچه قرار ندادم

دوستی دو طرف اس من نباشم حتی سراغ نمیگیرن کجا بودی حتی اسی به دوستش بهش تماس نگیره نمیپرسه کجایی خوبی زنده ای میاد تاپیک میزنه رفیقم حسوده

اره به این دلیل حوصله ادم ندارم

چون تا دردسترس باشی برات خوبن غیب شی هزار حرف پشتت میزنن👍

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
من کسیو بازیچه قرار ندادمدوستی دو طرف اس من نباشم حتی سراغ نمیگیرن کجا بودی حتی اسی به دوستش بهش تما ...

میدونی چرا پیگیرش نشدم؟

چون وقتی هم که پیام میداد ، همش یا کارش گیر بود یا از من کمک میخواست. من بارها میخواستم حالشو بپرسم ، ولی فکر کردم اونکه منو رفیق خودش نمیدونه! صرفا نقش منبع اطلاعاتی دارم براش!

پس چرا پیام بدم و خودمو ضایع کنم؟

اونی که سود داشت من بودم عزیزم😂

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
میدونی چرا پیگیرش نشدم؟چون وقتی هم که پیام میداد ، همش یا کارش گیر بود یا از من کمک میخواست. من باره ...

دقیقآ ....... درست گفتین عزیزمن ..‌دور از جون افراد خوب و با فرهنگ و با اصالتت ، بعضی ها فقط منفعت خودشون رو می بینند در برقراری ارتباط دوستانه 

دقیقآ ....... درست گفتین عزیزمن ..‌دور از جون افراد خوب و با فرهنگ و با اصالتت ، بعضی ها فقط منفعت خ ...

دقیقا همینطوره.

بدتر از اون اینه که گاهی افراد منفعت طلب برای جلب اعتماد دیگران ، بعدهای مثبتی از خودشون رو هم نشون میدن اما صرفا باعث سردرگمی میشه. من نظرم اینه که اگه توی یک رابطه بارها به طرف مقابلمون شک کردیم یعنی یه جای کار میلنگه. همیشه باید راهو برای رفتنشون باز گذاشت.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
هیچوقت احساس علاقه‌ای نسبت به اون شخص ندارن؟صرفا برای اینکه یاد بگیرن مثل اون باشن ، بهش نزدیک میشن؟

صد در صد شک نکن من تا حالا تا دلت بخواد به اینجور ادما خوردم توزندگی و هر بار به خودم میگم با دیدن این ادما به خودم میگم کارت درسته که اینا دوست دارن مثل تو شن ولی باید بهشون گفت هرکی خود واقعیش قشنگه هیشکی نمیتونه مثل کسی دیگه باشه بخواد هم که باشه همه خیلی راحت میفهمن که داره نقش کسی دیگه رو بازی میکنه 

در کل ناز پری خانم این رو بدون کسی اگه کسی رو بخواد هیچ چیز اون طرف واسش خسته کننده نمیشه و همیشه براش تازگی داره طرفش و حتی نمیتونه فکر به این کنه که یک لحظه طرفش نباشه چه برسه خودش بخواد فاصله بگیره پس بدون این ادما از اولم هیچ حسی به هیچی نداشتن پس هروقت دیدی همچین ادمایی تو زندگیت سریع بدون وقفه دکمه سیکدیرشون رو محکم بزن 

مرسی از محبتت❤

خواهش من فقط چیزی رو که از شما حس کردم رو گفتم از روی محبت نبود چون محبت وقتی پیداش میشه که ادم قبل از محبت کردن حتما احساس ترهم هم داشته  ولی من از شما و برخوردتون حس خانومی رو گرفتم و چیزی رو که حس کردم گفتم بدون کم کثری پس اگه خوب گفتم چون شما باعث اون حس خوبیدمیخوام بگم که همه اتفاق های زندگیه ما انسان ها انعکاس اون رفتارای خودمونه که انجام دادیم که میره و بد و خوب زیبا و زشت باز برمیگرده به خودمون پس اگه خوب نباشیم اون حال بدیه اون خوب نبودنمون هم باز برمیگرده و باید اونم بکشیم 

به قول شاعر میگه بخند به روی دنیا دنیا هم خنده رو دباره به خودت پس میده