2777
2789
عنوان

چرا آدمای حسود بعد از یه مدت دوستی فاصله میگیرن😐🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 55 پست
اتفاقا حسودبودن ربطی به فاصله گرفتن نداره ولی در کل کسی که یه هو اومد تو زندگیتون فرق نداره مرد یا ز ...

ممنونم که کامل توضیح دادید🎀

راستش علاقه اونقدرها هم یهویی شکل نگرفته بود. اونم دختر بود و همکلاسی بودیم. تقریبا یک سال دوست بودیم.  بعد از ۳ ماه دو سه بار گفت که از شخصیت من خیلی خوشش میاد و منو دوست داره. اما تمام ارتباط ما مربوط به فضای کلاسمون بود. یه مدت همو ندیدیم ، خیلی یهویی طوری رفتار کرد که انگار منو نمیشناسه.

بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته.

(فقط قبلا گفته بود که بخاطر امتیازاتم از من بدش میاد)

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
منم همین فکرو میکردمیکیشون که باهاش کات کردم اینجوری بود که مثلا نامزد من اوایل تو دوران اشنایی برام ...

این خیلی واضحه ، به شرایطی که تو داری حسادت میکرده

دوست دارم بدونم چی باعث شد مطمئن بشی که دوستت داره؟

چون دوست منم تقریبا اکثر وقتایی که ناراحت بودم ، کنارم بود ، اگه دلگرمی هم نمیداد حداقل میومد میپرسید چیشده. گاهی یه کمکای کوچیکی میکرد. به زبون میگفت دوسم داره.

ولی هیچوقت نفهمیدم علاقه واقعی بود یا نه!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این خیلی واضحه ، به شرایطی که تو داری حسادت میکردهدوست دارم بدونم چی باعث شد مطمئن بشی که دوستت داره ...

مثلا وقتی ناراحت بودم میومد پیشم

یا هی میگفت چی شده

البته اون بعد منفی نگر درونم میگه شاید برای سرگرمی میپرسیده چی شده!

چون بعیدم نیست

منم این حسی که میگی رو تجربه کردم

اما اطرافیانم میگن که دوست داره مثلا از طرز صحبت کردنش راجب من میگن اینو

یا تراپیست بهم گفت اینو

ممنونم که کامل توضیح دادید🎀راستش علاقه اونقدرها هم یهویی شکل نگرفته بود. اونم دختر بود و همکلاسی بو ...

اینجور ادما رو من خیلی خوب میشناسم اینها ادمایی هستن که تو زندگیشون همش دنبال چیزایی که ندارن میگردن و هیچ وقت دنبال تقویت داشته هاشون نمیرن و هیچ وقت هم پیشرفت نمیکنن و وقتی کسی رو میبینن که اون نداشته های اونها رو داره اولش دوست دارن همیشه با اون باشن تا ببینن چجوری اون طرف به این چیزا رسیده ولی بعد از یه مدت خیلی قشنگ میفهمن که کار اونا نیست و نمیتونن تو زندگی مثل اون طرف باشن پس طبیعیه که بهش حسودیشون میشه و بعد از طرف برای داشته هاش بدشون میاد این ادما تا اخر عمرشون همش دنبال نداشته هاشون میگردن و اصلا موفق نمیشن تو زندگی ادم فقط کافیه که تمرکزش رو روی داشته هاش و تقویت اونا بزاره نه دنبال نداشته هاش بگرده دلیل جریان شما هم دقیقا اینه پس در اخر خوبه این رو هم بگم که رفتنی باید بره حالا هرچی زود تر ضررش کم تر 

مثلا وقتی ناراحت بودم میومد پیشمیا هی میگفت چی شدهالبته اون بعد منفی نگر درونم میگه شاید برای سرگرمی ...

دقیقا منم احساس میکنم برای کنجکاوی یا اینکه نقطه ضعفای ادمو متوجه بشن میان میپرسن. شایدم زیادی بدبینم.

تراپیست منم میگفت که دوستت داره.

گفت حتی اگه اینطور افراد دنبال منفعتشون باشن ، اونام دارن یه سودی به تو میرسونن ، توی ناراحتی کنارتن یا حداقل بلدن دوست خوبی باشن.

دقیقا منم احساس میکنم برای کنجکاوی یا اینکه نقطه ضعفای ادمو متوجه بشن میان میپرسن. شایدم زیادی بدبین ...

دقیقا منم دلیلی که با این یکی دوستم دوست موندم همینه

هرچند خیلی رفتارهاش عجیبه و گاهی گیجم میکنه

اما هنوز نتونستم جدا بشم کامل ازش

ولی خیلی حرفام‌رو کمتر بهش میزنم

دقیقا منم دلیلی که با این یکی دوستم دوست موندم همینههرچند خیلی رفتارهاش عجیبه و گاهی گیجم میکنهاما ه ...

بهترین کارو میکنی

اگه بتونی هندل کنی همه چیزو و زیادم برات مهم نباشه ، اوکیه.

من اون دوستمو حذف کردم چون بنظر خودم ادمی که خالصانه دوستت داشته باشه ، طوری رفتار نمیکنه که احساس گیجی و سردرگمی راجع به احساسش ، بهت دست بده.

اینجور ادما رو من خیلی خوب میشناسم اینها ادمایی هستن که تو زندگیشون همش دنبال چیزایی که ندارن میگردن ...

هیچوقت احساس علاقه‌ای نسبت به اون شخص ندارن؟

صرفا برای اینکه یاد بگیرن مثل اون باشن ، بهش نزدیک میشن؟

نمیدونم ولی یه درصد احتمال بده اونا باهات حال نکردن من خودم رابطه هام جوریه که اصلا به کسی نزدیک نمیشم خیلی خشک رفتار میکنم بیشتر شنونده ام تا طرف وخوب بشناسم اگر حس کنم دودره بازه مات میکنم منظورم پسر نیستا همجنس خودمو میگم

منم اینجوریم ولی حسود نیستم😐

فقط حوصله ادمارو ندارم 

از انتظارای بیخودی دوستا هم بدم میاد 👍

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
نمیدونم ولی یه درصد احتمال بده اونا باهات حال نکردن من خودم رابطه هام جوریه که اصلا به کسی نزدیک نمی ...

ممکنه چون منم خیلی ساکت و گاهی خشکم.

ولی نمیتونم تو این مورد انگشت اتهام رو سمت خودم بگیرم.

چون اولا از همون اول میدونستن که چنین شخصیتی دارم ، ثانیا خیلیاشون اقرار میکردن که از تایپ من خوششون میاد!

تنها مشکلی که به ذهنم میرسه اینه که بعد از یه مدت روابطمون حالت یه طرفه میگرفت (از طرف اونا) شاید این باعث دور شدنشون بشه.

منم اینجوریم ولی حسود نیستم😐 فقط حوصله ادمارو ندارم از انتظارای بیخودی دوستا هم بدم میاد 👍

انتظار بیخودی؟

منم اهل حرف زدن با مردم نیستم اما برای تایم و احساساتشون ارزش قائلم و اونا رو بازیچه خودم نمیکنم . اگه حوصله آدما رو نداری ، بهتره از همون اول وارد روابط دوستانه و صمیمی نشی. 

سلام دوست عزیز بهترین و عاقلانه ترین مطلب رو توی تاپیک شما دیدم و خوندم . احسنت به شما و درک بالای ش ...

سلام ممنونم بخاطر حسن نظرتون ، لطف دارید🎀