2777
2789
عنوان

نامزد م چهارده سال بزرگتر از خودم❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 97 پست

احیانا شوهر قحطی قرار بود بیاد

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین پارتنرت بیش از ۶ ۷ سال ازت بزرگتر باشه احساس میکنه بچشی دارم تجربه میکنم که میگم اصلا یه وضعیه ...

وااااای گفتیا دقیقا👏

خودم تازه از دست یه همچین کسی خلاص شدم خدا رو شکر زود متوجه شدم و کات کردم

واقعا خیلی خیلی عذاب بود

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

همسر من ۷ سال بزرگتر هست خدا رو شکر می سازیم با هم ولی هر اختلاف نظر بین ما هست به نظرم از همون فاصله سن میاد چون ایشون از سن کودکی هم کار کرده انگاری نه ۷ سال که ۷۰ سال بزرگتر هست 

خداوکیلی برام سخته فکر کنم یک زوج دو برابر فاصله سن ما فاصله سن دارن خیلیه ۱۴ سال

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

ارهه من گولشون زدم من مجبورشون کردم بیان خاستگاری من همه رو بسیج کردم تا پسررو راضی کنن من خالم فرست ...

خوب عزیزم منظورشون اینکه اون مرد هم با دل امید اومده نیاید باهاشون بازی میکردید اگر دوسش نداشتید از اول میگفتید

ببین پارتنرت بیش از ۶ ۷ سال ازت بزرگتر باشه احساس میکنه بچشی دارم تجربه میکنم که میگم اصلا یه وضعیه ...

دیگ از ۶ سال بزرگتر دنیاهاتون متفاوته

من با یکی ۵ سال بزرگترم همین مشکلو داشتم اصن حرف منو نمیفهمید نگاهش فرق داشت

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

منو شوهرمم ۱۳ سال اختلافمونه

که الان واقعا متوجه شدم چه کاری بود کردم و دیگ شد..

خیلی باهم اختلاف داریم نه مسافرتی نه جایی 

چسبیده بع خانوادشم که بقول خودش یه تارموشونو جا من نمیده

الانم عقدی انشالله که خوشبخت باشی گلم ولی بازم فکراتو کن بسنجش ببین چطوره اخلاقش وابسته خانوادش نباشه 

اره سنی نداشتم ولی ی عمه اسگل داشتم ک هروقت میومد خونمون میگفت سنت برای ازدواج خوبه یا بعضی موقع ها ...

تو فامیل چهار مورد ازدواج با اختلافسنی دوازده تا پانزده سال داریم که چندین سال از زندگی هاشون میگذره خدا می‌دونه ازهمه خوشبخت ترن به حرف های یه مشت بچه اهمیت نده همه اون خانمها هم میگن اگه اون اول عجول بودیم زندگیمون به هم میخورد ولی عاقلانه تصمیم گرفتن و میگن اگه بهعقب برگردن باز انتخابشون همین هست پس احساسی نباش وعاقلانه ومنطقی تصمیم بگیر قیافه عادی میشه ولی اخلاق همیشه توی ذات ادمهاست عزیزم

اسی ببین من 10سال از شوهرم کوچکترم شایدم 11 سال

من آخر دهه50 اوایل 60

ایشون دهه 40

26 ساله داریم باهم زندگی می کنیم

ولی واقعا اون عشق و شور و هیجانی که میگی تو من به وجود نیومد

البته تربیت خانوادگی هم خیلی مهمه که طرف بعد از اینهمه درس خوندن و تو جامعه گشتن همچنان همون پشت کوهی نمونه

با بالاتر رفتن سن و پیر شدن این حس ها بدترم میشه

من از یه دختر شاد و سرحال و شوخ و خنده رو تبدیل به یه زن ساکت و گوشه گیر و منزوی شدم

به بچه ها هم ظلمه

البته بگم تربیت خانوادگی از سن جلوتره 

۲۲ سالت بچه نیستی الان این گفت اون گفت تازه هنوزم نمیدونی چی درسته چی درست نیست هنوزم ۹۰ درصد احتمال داره با حرف یکی تصمیمت عوض شه که چند سال بعد دوباره میگی یه نفر به من اینو گفت و.....

وااااای گفتیا دقیقا👏خودم تازه از دست یه همچین کسی خلاص شدم خدا رو شکر زود متوجه شدم و کات کردمواقعا ...

منم دقیقا الان با یکیم ۷ سال ازم بزرگتره 

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

دیگ از ۶ سال بزرگتر دنیاهاتون متفاوتهمن با یکی ۵ سال بزرگترم همین مشکلو داشتم اصن حرف منو نمیفهمید ن ...

هوف خدا بزار ببینیم چی میشه 

میدونی احساس میکنن بچشونی 

البته من دیگه سازگار شدم 

منم دقیقا الان با یکیم ۷ سال ازم بزرگتره

دهه هشتادی هستی؟

میدونی من فکر میکنم این تفاوت دیدگاه بیشتر تو دهه ۸۰ با ۷۰ هس حتی با اختلاف سنی ۵ سالم دیدم ک هست

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

دهه هشتادی هستی؟میدونی من فکر میکنم این تفاوت دیدگاه بیشتر تو دهه ۸۰ با ۷۰ هس حتی با اختلاف سنی ۵ سا ...

آره هشتادی ام