2777
2789
عنوان

اقا هستم به مشکل برخوردم راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 7974 بازدید | 190 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دو سال باهم بودیم و ایشون مودی بود.تا اینکه دو ماه پیش گفت من به تو خیانت کردم و هیچ حس و احساسی ندا ...

خب اینکه از هر راهی با یه دختر که هیچی ازش نمیدونی آشنا شدی عجیبه

هیجانی شدی حتما

آخه دخترم نیستی که وابسته شده باشی

چی درگیرت کرد؟

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
گلم طرز فکر شمااینه و خوبهولی نمیشه اینو به همه تعمیم دادمتاسفانه من ادم لا شی و هول زیاد دیدم

سیسی اینارو ول کن ببین چ کرده😂😂😂

ما یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم؛ زنی در خاورمیانه!سعادتمانه نبود اما جسورانه بود

دو سال باهم بودیم و ایشون مودی بود.تا اینکه دو ماه پیش گفت من به تو خیانت کردم و هیچ حس و احساسی ندا ...

کاملا حق دارین ناراحت باشید .

هرچند که از اول دو سال برای اینکه باهم رو راست نباشید قطعا غیر عادیه و بهتر بود کنکاش میشد .

ولی من نمی دونم شما که قصدتون خیره خب چرا با دخترای مناسبتر اشنا نمی شید و خوب از طرف شناخت پیدا نمی کنید ؟ .

نود درصد کسایی که اینطورین و اینطوری اشنا میشن قصدشون عشق و عاشقی نیست . چه دختر چه پسر

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

این خانم قبلا دو بار ازدواج کرده و طلاق گرفته بودن. من ایشون رو ماهانه شارژ مالی خوبی میکردم به حدی ...

عقل داشتی

و مطمئنن ازش استفاده های دیگه ای هم میکردی.از خانم

یک ادم عاشق با اختیار و اراده خودش این تصمیم هارو میگیره

همه شرایطشم میدیدی که خانوادش و خودش چقد داغونه!

واااای اسی چرا انقد حماقت ماشالله  بچه هم نیستی شما دل به روابط خارج از عرف بستی و خانومه رسما تعهدی نداشته بهت از ماست که بر ماست دو ازدواج ناموفق باید یه تلنگری یه زنگ خطری بود واست که بیشتر دقت کنی تحقیق کنی 

بله من بیشتر از یک میلیارد تومن تو دو سال با پول پیش خونه و طلا و کادو و ماهیانه و غیره هزینه کردم. ...

خدا شانس بده ببین واسه کیا خرج میکنن پسرا

تقصیر خودت بوده مگرنه پسرای الان به زنشون که ایقدر فداکاری کردن پاش موندن یه ریال نمیدن زورشون میاد

بعد تو یه دختری که حتی پدرشم ندیدی عین چی خرج کردی براش

قضیه شما عین یه متهم تو فیلم آقای قاضیه

راحت میتونید شکایت کنید ازش و پس بگیرید حتی با اینکه قولنامه بنام اوشون خورده

اگر ثابت کنی از طریق پیرینت حساب بانکی که پول رو شما دادین این خانوم با حقه و گول زدن و فریب خامتون کرده راحت میتونید ازش پس بگیرید همه چیو

حتی هدیه 

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

گفتم عیب نداره برو ازدواج کن  قولنامه رو به من منتقل کن و وسایل من رو بده .چون من به اون خونه کلا شاید پنج بار رفت و امد کردم . ولی ایشون وسایل منو نمیده و خطهاش رو‌خاموش کرده .شماره پسره رو پیدا کردم و باهاش صحبت کردم. بعدا متوجه شدم پسره رو میورده خونه ای که پول پیشش رو من دادم. پسره خیلی بی تفاوت گفت گذشته بین شما به من ربطی نداره و برو شکایت کن