2777
2789
عنوان

اقا هستم به مشکل برخوردم راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 7873 بازدید | 186 پست
نه والاهمونقدر که پسر علاف و بیکار دیدم دختر علاف هم دیدمکه هدفشون بیرون اومدن از تنهایی،تیغ زدن پسر ...

دقیقا! اتفاقا بیشتر دخترا از همین مدلن که شما گفتی 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والاهمونقدر که پسر علاف و بیکار دیدم دختر علاف هم دیدمکه هدفشون بیرون اومدن از تنهایی،تیغ زدن پسر ...

گفتم که اگه هردوشون هدفشون اینه مشکلی نیست 

من خودم شخصا طرز تفکرم اینه که میخام وارد رابطه بشم برام پیشرفت بیاره

یاد بده چیزی!!

به من افزایش بده نه به من کاهش بده

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

این خانم قبلا دو بار ازدواج کرده و طلاق گرفته بودن. من ایشون رو ماهانه شارژ مالی خوبی میکردم به حدی که دیگه سر کار نمیرفت. خیلی پنهانکار بود و اصلا در مورد گذشته خودش اطلاعات نمیداد. گویا پدرشون ۴ سالگی خانواده رو ترک میکنه و مادرشون با مردی ۲۰ سال بزرگتر از خودش صیغه میشه. رابطه ما جدی شد و من برای ایشون خونه اجاره کردم . چون میگفت با ناپدری و مادرم مشکل دارم و دوست دارم بعضی اوقات تنها باشم. وسایل خونه خریدم . ایشون از سادگی من استفاده کرد و قولنامه رو به نام خودش نوشت

از تنهایی در اومدن غلطهایشون نه بخاطر پیشرت رل زدن نه بخاطر همدم !ایشون فقط میخاستن از تنهایی در بیا ...

جوری که خوندم مردا اگه یه حس اعتماد و علاقه  از طرف ینفر دیگه داشته باشن خیلی خیلی تو زندگیشون تاثیر داره بر عکس ما خانوما که کمتره برامون .

فعلا که کاربر محو شده😂😂

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

نگفتی چن وقت با هم بودین چطور شد اعتماد کردین و اینکه چرا الان ناراحتی از این قضیه؟

دو سال باهم بودیم و ایشون مودی بود.تا اینکه دو ماه پیش گفت من به تو خیانت کردم و هیچ حس و احساسی ندارم و از یه پسر خوشم اومده و میخوام باهاش ازدواج کنم .

این خانم قبلا دو بار ازدواج کرده و طلاق گرفته بودن. من ایشون رو ماهانه شارژ مالی خوبی میکردم به حدی ...

خب چرا کنار نیومدین باهم؟

مسلما اون خانوم سرویس های بهت می‌داده در قبالش و خب کار بدی نکرده

چیشد که کات کردین سرچی؟

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

بله من بیشتر از یک میلیارد تومن تو دو سال با پول پیش خونه و طلا و کادو و ماهیانه و غیره هزینه کردم. ...

اقا جررررر

به پارتنرم بفرستم قدرمو بدونه😂😂😂

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
این خانم قبلا دو بار ازدواج کرده و طلاق گرفته بودن. من ایشون رو ماهانه شارژ مالی خوبی میکردم به حدی ...

😂😂😂

بیشتر ببینید
گفتم که اگه هردوشون هدفشون اینه مشکلی نیست من خودم شخصا طرز تفکرم اینه که میخام وارد رابطه بشم برام ...

گلم طرز فکر شمااینه و خوبه

ولی نمیشه اینو به همه تعمیم داد

متاسفانه من ادم لا شی و هول زیاد دیدم