2777
2789
عنوان

اقا هستم به مشکل برخوردم راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 6185 بازدید | 179 پست
خب اولا شما بیجا کردی بخاطر اینکه از تنهایی بیرون بیای اشنا بشی مگه زن ها اسباب بازی تنهایی شما هستن ...

با اینکه خانومم ولی بهم بر خورد .

چه اشکالی داره ادم برای اینکه یه هم کلام  داشته باشه که به پیشرفت همین هایی که گفتین کمک کنه یه پارتنر داشته باشه ‌.

منتهی پارتنرو باید درست انتخاب کرد که مسئلشون اینجا بوده ‌

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

با اینکه خانومم ولی بهم بر خورد .چه اشکالی داره ادم برای اینکه یه هم کلام داشته باشه که به پیشرفت ه ...

از تنهایی در اومدن غلطه

ایشون نه بخاطر پیشرت رل زدن 

نه بخاطر همدم !

ایشون فقط میخاستن از تنهایی در بیان طرز تفکر خودسوونه

نه طرز تفکر خانم !!

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید
دختر ها از نظر ذهنی بشدت احساساتی و بشدت ام وابسته گرا هستن امکان نداره از تنهایی بیرون در بیان وارد ...

نه والا

همونقدر که پسر علاف و بیکار دیدم دختر علاف هم دیدم

که هدفشون بیرون اومدن از تنهایی،تیغ زدن پسر مردم،سرگرمی و خیلی چیزا

حتی دیدم کسی ک فقط بخاطر اینکه بهش نگن عقب افتادس و پیش دوستاش پز بده رفته وارد رابطه شده