2777
2789

حتی اگه کلی زحمت کشیدید و یهو خودتون یا اعضای خانواده بیمارشدن لطفا مهمونی رو کنسل کنید

تقریبا دو یه روز پیش ما رو جای مهمونی دعوت کردن از اقوام درجه یک تا لحظه اخرم زنگ زدن و گفتن حتما بیاین گفتیم چشم میایم

رفتیم دیدیم عه صاحب خونه خیلی حالشون مساعد نیست 

حالا تعداد مون چهار نفر بود دونفر ما دونفر صاحب خونه

الان فهمیدم صاحب خونه آبله گرفته

حتی اون لحظه بهشون گفتم حالتون مساعد نیست گفت نه زیاد فک کنم سرما خوردم

خداروشکر ما سالم هستیم  و من اصلا ناراحت نشدم ولی خب میتونستن کنسل کنن چون هم خودشون سختشون بود هم امکان داشت ماهم بگیریم حالا آبله نه و همون سرماخوردگی ساده

لطفا اگه بیمار هستید نه مهمونی برید نه مهمونی بگیرید 

امیدوارم طرف های مقابل هم درک کنن و ناراحت نشن از کنسل شدن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

عزیزم مراقب باشید

آبله یک هفته یا دو هفته بعد خودش رو نشون میده. 

ان شاء الله چیزی نیست. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید بنده خدا نمیدونست آبله داره، البته به ظرفیت و جنبه طرف مقابل هم بستگی داره ، اخرش نگه که ما اماده شدیم بریم خونه اش اخرین لحظه زنگ زد گفت نیاین و مسخرمون کردن یا همه چی اماده کردبم و چند جور غذا اخرش نیومدن و لیاقت این همه زحمت رو نداشتن

شایدفکرکردن اگه کنسل کنن شماناراحت میشین

بله متاسفانه ما خیلی درگیری رودربایستی هستیم کاش میتونست راحت بهم بگه کاش راحت حرف زدن فرهنگ سازی میشد

من خیلی معذب شدم وقتی دیدم حالشون مساعد نیست 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

عزیزم مراقب باشیدآبله یک هفته یا دو هفته بعد خودش رو نشون میده. ان شاء الله چیزی نیست.

توکل بر خدا ان شالله به خوبی خوشی میگذره هم اتفاقی واسه ما نمیفته هم ایشون خوب میشن بنده خدا خیلی مراقبت میکرد ماسک زده بود

توکل بر خدا ان شالله به خوبی خوشی میگذره هم اتفاقی واسه ما نمیفته هم ایشون خوب میشن بنده خدا خیلی مر ...

ان شاء الله عزیزم 

💛

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
شاید بنده خدا نمیدونست آبله داره، البته به ظرفیت و جنبه طرف مقابل هم بستگی داره ، اخرش نگه که ما اما ...

اره خودشم بنده خدا نمیدونست

دقیقاً بد جا افتاد این جور رفتار ها 

کاش ادما میتونستن راحت و بدون ناراحتی حرفاشونو بزنن 

من به شخصه اگه میگفت مریضم نمیرفتم 

بنده خدا توان کار کردن نداشت