2777
2789

توروخدا بگین جای من بودین چیکار میکردین من دعاتون میکنم با دهن روزه

من 7 ماهه عقدم ی جاری دارم 4 ساله عقد همسرم کارش تو سالن استخر یعنی استخر ماله خودشه چون برادر شوهرم بیکار بوده وام ازدواجشون گرفته و ی دری اونارو هم شریک کرده افتتاحیه استخر چند ماه قبل اشناییمون بوده

من خودم شاغلم ولی حقوقم کمه شرکت خصوصی هستم. جاریم درسش و ول کرده و اومد انقدر دخالت کرد تا همسرم ذاشتتش تو سانس زنونه ولی ن بعنوان مربی ب عنوان مدیر بخش بانوان ی پیج هم زده برا استخر بانوان و خودش و مدیر معرفی کرده. همه همکارام بهم میگن تو ک استخر دارین برو اونجا برا چی میای اینجا سرکار

ب شوهر دیشب گفتم میخام از کارم بیام بیرون و برا مجوزت باید منو ب عنوان مدیر بانوان اعلام کنی و میخام وایسم اونجا هیچی جوابم نگفت ب نظرتون چیکار کنم

جاریم الان 1 ساله همه چیو دست گرفته ورفته واساده اونجا در صورتی ک حق منه اونجا باشم نه تو این شرکت رییس بالا سرم باشه

الان چجوری رفتار کنم چیکار کنم چی بگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کار خودتو بچسب و نرو اونجا بدبخت میشی همش لج و لجبازی میشه و دشمنی ب بار بیاد یا فوقش وظایفتونو تقسیم کنین باهم مدیریت کنین

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

وای نباید اجازه میدادی جاریتو بیاره

جارتم از عمد دیگ از اونجا در‌نمیاد

واقعا من حرصم در اومد‌فکن جاریت بخاد مدیر باشه تو کار شوارت خیلی رو مخه

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

وای نباید اجازه میدادی جاریتو بیارهجارتم از عمد دیگ از اونجا در‌نمیادواقعا من حرصم در اومد‌فکن جاریت ...

کار شوهرش نیست شریکن بعدم قبل این ک این خانم بیاد جاریش مدیر بوده

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
الان منظورت اینه جاریتو بندازه بیرون شما بری جاش؟خب این فقط نشان دهنده ی حسادت هست و باعث خراب شدن ش ...

ببخشید پس میتونم هیچ عکس تلعملی هم نشون ندم!!!؟ 

چرا من الان باید برا چندرغاز برا یکی دیگه کار کنم از صب تا عصر