2777
2789
اینقدر دلش میخواد آبروی من بریزه ازش متنفرم بخدا اگر دغدغه آینده بچه هامو نداشتم لحظه ای نمیموندنم

اینا همش رو بچه ها تاثیر میذاره و خدا لعنت کنه این مردا رو که حتی با آینده بچه ها هم دارن بازی میکنن 

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
بیشتر ببینید
اینا همش رو بچه ها تاثیر میذاره و خدا لعنت کنه این مردا رو که حتی با آینده بچه ها هم دارن بازی میکنن

اره پسرام دیشب اینقدر گریه کردن پسر بزرگم پدرشو زد بهم میگه تو برعلیه من پرش کردی گفتم غیرت داره نمیتونه ببینه مادرش زیر دست یه کافر کتک میخوره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امیدوارم سرعقل بیاد این که خودش ذاتا خوبه یعنی برد کردی ولی آدمی که بدذاته هیچکارش نمیشه کرد

آفرین آدم بد ذات،ذاتش خرابه.....

ولی شوهرمن ذاتا خوبه. از همه نظر.....فقط همینکه به حرف خانوادش زیادی گوش میکنه،من اذیت میشم.......ولی خوب بخاطر خوبیهای شوهرم کنار میام

باز خوبه به این چیزا معتقده شوهرمن دقیقا نقطه مقابل مته

باورت میشه مداحی میکنه؟بعد مداحی هاش از احترام به زن و فرزندان هم حرف میزنه😂

خیلی دلم میخواد به مردم بگم اینو میبینین؟این اگه خوب بود زندگی من اینجور نبود

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
بیشتر ببینید
آفرین آدم بد ذات،ذاتش خرابه.....ولی شوهرمن ذاتا خوبه. از همه نظر.....فقط همینکه به حرف خانوادش زیادی ...

هیچ زندگی کامل نیست همیشه باید نیمه پر لیوان رو دید اگر ارزششو داره آدم مدارا میکنه

ولی خواهر بخدا به جایی رسیدم دیگه هیچ خوبی به جز همین که خرجمون میده نمیبینم دیگه بریدم

اره پسرام دیشب اینقدر گریه کردن پسر بزرگم پدرشو زد بهم میگه تو برعلیه من پرش کردی گفتم غیرت داره نمی ...

بمیرم براشون ،

تروخدا سعی کن امشب که اومد خونه هیچی نگی تا بره بکپه بخوابه 

بچه ها گناه دارن  

بیشتر ببینید
هیچ زندگی کامل نیست همیشه باید نیمه پر لیوان رو دید اگر ارزششو داره آدم مدارا میکنهولی خواهر بخدا به ...

قربون دل پردردت برم ،

جدیدا رفتارش اینطور شده یا از قبلم بود؟

بیشتر ببینید
باورت میشه مداحی میکنه؟بعد مداحی هاش از احترام به زن و فرزندان هم حرف میزنه😂خیلی دلم میخواد به مردم ...

وای دختر خندم گرفت🤣 اینا ظاهر سازیشونه 

شوهرمنم تو جمع که جو میگیرش چرت زیاد میگه مثلا میگه آدم باید تو خونه برای زن وبچه خودش خوب باشه تا توی جامعه هم عزیزوخوب باشه🤣

هیچ زندگی کامل نیست همیشه باید نیمه پر لیوان رو دید اگر ارزششو داره آدم مدارا میکنهولی خواهر بخدا به ...

نمیشه باهاش حرف بزنی..؟اینطور آدمی هست که حرف بزنی باهاش به اشتباهش پی ببره و تغییر کنه؟

چند ساله ازدواج کردی؟چندتا بچه داری؟

وای دختر خندم گرفت🤣 اینا ظاهر سازیشونه شوهرمنم تو جمع که جو میگیرش چرت زیاد میگه مثلا میگه آدم باید ...

ببین بخدا مثلا وقتی مداحی میکنه و حرف از احترام میزنه من خندم میگیره نمیتونم جلو خودمو بگیرم فقط از اون محل دور میشم 

البته امیرحسین اولش اینطور نبودا،از وقتی با مادرش رفت و اومد میکنه دقیقا شده زهرمار به تمام معنا 

😂😂

بیشتر ببینید
وای دختر خندم گرفت🤣 اینا ظاهر سازیشونه شوهرمنم تو جمع که جو میگیرش چرت زیاد میگه مثلا میگه آدم باید ...

ببین بخدا مثلا وقتی مداحی میکنه و حرف از احترام میزنه من خندم میگیره نمیتونم جلو خودمو بگیرم فقط از اون محل دور میشم 

البته امیرحسین اولش اینطور نبودا،از وقتی با مادرش رفت و اومد میکنه دقیقا شده زهرمار به تمام معنا   

😂😂

بیشتر ببینید
بمیرم براشون ،تروخدا سعی کن امشب که اومد خونه هیچی نگی تا بره بکپه بخوابه بچه ها گناه دارن

بخدا دیشبم نمیخواستم هیچی بگم اصلا سرجاش نیومد بخوابه رو مبل خوابید  دادم پسرم پتو هم انداخت روش بعد حالا این همش بیدار بود دیدم یک هو داد میزنه بی ن اموس نمیبینی بالش ندارم بازم چیزی نگفتم بالش بردم براش بعد میگه تو بی ن امو سی بی شر فی بش میگم جلو بچه ها این چ حرفیه میزنی بعد میگه من غذا میخوام اما از غذای رو گاز نمیخوام جدید درست کن استامبولی درست کن درست کردم بعد میگه نه چرا رب زدی سفید درست کن باز درست کردم میگه نه ماهی دربیار آب بشه سرخ کن 

بعد میگه من گرسنم نیس میخوام اذیتت کنم منم زدم ب سیم آخر هرچرتی بلد بودم بارش کردم

ببین منو و شوهرم لیلی و مجنون بودیم 

خیلی همو می‌خواستیم 

زندگیمونم خوب بود 

تا اینکه مامان عفریتش سر و کلش پیدا شد 

(وقتی شوهرم بچه بوده ولشون گرده رفته الان پیداش شده خاانم) 

بیشتر ببینید
بخدا دیشبم نمیخواستم هیچی بگم اصلا سرجاش نیومد بخوابه رو مبل خوابید دادم پسرم پتو هم انداخت روش بعد ...

دیوونس؟مشکل روانی نداره؟چقدر یه آدم میتونه بیشرف یاشه

بیشتر ببینید
نمیشه باهاش حرف بزنی..؟اینطور آدمی هست که حرف بزنی باهاش به اشتباهش پی ببره و تغییر کنه؟چند ساله ازد ...

۲تا بچه دارم خوب میشه بعضی وقتا جن میگیرش حالا همین موضوع الان مطمئنم پشیمونه ولی متکبره بعد شروع میکنه به پاچه خواری از راه خرید و این چیزا 

وقتایی که خوب میگه پیغمبرم و منو نصیحت میکنه با بچه ها خوب رفتارکنم🫥