2777
2789
باهمدیگه آشتی کنیدحالا بیاین بگین کیا موقع تحویل سال باشوهراشونم روبوسی کردنو عیدو بهم تبریک گفتن... ...

ما هم روبوسی کردیم یه دختر سه ساله دارم بدو بدو اومد بینمون نشست گفت حالا همه با هم 

ببین منو و شوهرم لیلی و مجنون بودیم خیلی همو می‌خواستیم زندگیمونم خوب بود تا اینکه مامان عفریتش سر و ...

خاک برسر مادر اینجوری بچگیشون مادری نکرد براش الان بزرگیشم مادری نمیکنه شیطان صفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باهمدیگه آشتی کنیدحالا بیاین بگین کیا موقع تحویل سال باشوهراشونم روبوسی کردنو عیدو بهم تبریک گفتن... ...

منم از این متنفرم همچین روزایی رو ب خودمون و مخصوصا ب بچه ها زهر کنیم 

هیچ وقت اجازه نمیدم دلخوری باشه این روزا روزای عشق و صمیمیته باید بیشتر کنار هم باشیم ک بچمون بزرگ شد خاطره بد نداشته باشه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عزیزم.....دخترم....این چه کاریه؟!!!!!ی خانوم خوبو باشخصیت دست رو شوهرش بلند میکنه؟؟؟؟؟؟نباید اینکارو ...

حرمت و احترام احیانا دو طرفه نیست؟ 

یکی وحشی باشه فحش ناموسی بده تهمت بزنه کتک بزنه، با حفظ حرمتش زندگی درست میشه؟!!!!!! 

خاک برسر مادر اینجوری بچگیشون مادری نکرد براش الان بزرگیشم مادری نمیکنه شیطان صفت

دقیقا 

ببین مادرش گفته بود این دختره در حد تو نبوده 

من میخواستم دختر لیلا رو برات بگیرم

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
بیشتر ببینید
جنیه سالی یکبار از این دعواها داریم تقریبا باید هی بهش یادآوری کنم که منم زبون دارم

بی کس گیر اورده

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
بیشتر ببینید
حرمت و احترام احیانا دو طرفه نیست؟ یکی وحشی باشه فحش ناموسی بده تهمت بزنه کتک بزنه، با حفظ حرمتش زند ...

دقیقا وقتی که به زنش گفته میگم با یه مرد گرفتمش حقشه بزنی تا جونش در بیاد

بیشتر ببینید
حرمت و احترام احیانا دو طرفه نیست؟ یکی وحشی باشه فحش ناموسی بده تهمت بزنه کتک بزنه، با حفظ حرمتش زند ...

زن باید بمیره تا مرد خم به ابروش نیاد وقتی طرف آدم احترام آدمو نداره زندگی واسه آدم نمیزاره چرا باید بهش بها داد

بخدا دیشبم نمیخواستم هیچی بگم اصلا سرجاش نیومد بخوابه رو مبل خوابید دادم پسرم پتو هم انداخت روش بعد ...

همون اولی رو نباید درست میکردی از روی گاز  برمیداشتی میزاشتی رو اوپن ، میگفتی حالا از غذای رو اوپن بخور اگه از رو اوپن هم نمیخوری نون و پنیر و یخچال