2777
2789

خدا نگذره ازشون . ۶ ماهه اسیر شده دیابتم داره تمام بدنش زخم شده و خوب نمیشه خرج گال از عملش بیشتر شد ولی لامصب از جونش نمیره بیرون که نمیره به خدا رسید دیگه تمام جونش میخاره و زخمه ترخدا براش دعا کنید زودتر این آشغالا از جونش برن بیرون. ماهم درگیر شدیم ولی واسه ما ب شدت مادرم نیست چون مادرم هم دیابت دارا هم سنش بالاست و سیستم ایمنی بدنش ضعیفه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگرخدا قبول کند روزه هستم وبا زبون روزه ازخدا میخام مامان عزیزت راشفابدهد.مادرخیلی عزیز است.خدا همه ...

مممنونم عزیزم خیلی لطف میکنی قبول باشه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
نمک خیلی خوبه برای این بیماری آب نمک درست کنین ب بدنش بزنین یا برن تو آب نمک دراز بکشن نمک جذب پوست ...

واااای نالش در میاد با نمک نمیدونی چ وضعیه ک بدنش جیگرم کبابه

وسایل و تشک و پتو شو هم براش ضد عفونی کنین کاملا تمیز باشه همه چی

کردیم عزیزم همه اونایی ک نمیشد بشوریم رو اسپری مخصوصشو زدیم بیرون همه رو با آب داغ شستیم دیگه امیدمون فقط ب خداست

کردیم عزیزم همه اونایی ک نمیشد بشوریم رو اسپری مخصوصشو زدیم بیرون همه رو با آب داغ شستیم دیگه امیدمو ...

امیدارم هر چه زود تر مشکلتون برطرف بشه و مادرتون سلامتی کاملشونو بدست بیارن همین ک دیابت دارن هم آدم و نگران میکنه پدرمم درگیر دیابتن کوچک ترین زخمی ک به بدنشون بیوفته وحشت میکنم 

امیدارم هر چه زود تر مشکلتون برطرف بشه و مادرتون سلامتی کاملشونو بدست بیارن همین ک دیابت دارن هم آدم ...

بخدا ی غصه ی عظیمی شده برامون زخماش خیلی بدجور شده