2777
2789
عنوان

بنظرتون حرف دایی شوهرم بی احترامی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 56 پست
دمت گرم که زبون داری جواب زر زدنش رو دادی، دیگه چیز اصافی نمیخوره، مادر شوهر بس نیس، فک و فاملیشم زر ...

والاااا....اینقدر خودشونو دست بالا میگیرن بمن چ من عید دیدنی رفتم خونه مادر شوهرم دریغ از ی آجیل بزاره جلوم دیشب چ میزی برا فامیلاش چیده بود ب شوهرمم گفتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اینکه یکی سریع جواب میده خوشم نمباد با عرض احترام

با جوابت که من هیچ وظیفه ای ندارم انگار طرف حرفت مادرشوهرت بوده نه دایی همسرت  کافی بود بگی چه اجازه ای خواهش می کنم کلا سکوت خیلی وقتا بهتر از واکنش سریعه

قطعا باید شما هم کمک کنی اگه چسب میشی به زمین واقعا جالب نیست

کمک نمیکنم زیاد گاهی فقط ..خودشم ظرفشویی داره اون میشوره بعد دارم میگم من هر وقت کار کنم میگ نمی‌خواد نمونش چند روز پیش بود داشتم پوست بادمجون می‌گرفتم ازم گرفتش گفت تو نمی‌خواد تو زیاد پوستشو میگیری ظرف میشستم می‌گفت تو زیاد مایع می‌ریزی خو تو باشی پس می‌کشی دیگ 

بهترین کارو کردی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
والاااا....اینقدر خودشونو دست بالا میگیرن بمن چ من عید دیدنی رفتم خونه مادر شوهرم دریغ از ی آجیل بزا ...

برا شب نشینی اینا زیاد نرو، مادرشوهر من معتقده عروس باید نوکری کنه تازه باید دستور هم بدن به عروس، برا همین من پامم نمیزارم خونشون، فقط مناسبت‌ها میرم، دعوت هم اصلا نمیکنن برا شام اینا، یه ساختمون هستیم

میگفتی سند ازدواجو جوندم

جایی ننوشته بود حمالی برای مادر شوهر😒همچین چیزی امضا نکردم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
براچی آجیل نزاشت جلوت مگه باهات خوب نیست ؟چرا باهات بده ؟

کلا منو خیلی خودمونی حساب میکنه تو دلم مونده یبار دعوتم کنه سفره رنگین پهن کنه اصلاااا هر وقت برم هر چی خوردن منم میخورم