2777
2789
عنوان

میخاییم بریم خونه برادر شوهرم

303 بازدید | 14 پست

راهمون دوره تقریبا ۷ یا ۸ ساعته راه لباس چی بردارم 

دوتا شومیز بر میدارم برا تو خونه لباس خونگی و شامپو صابون اینا 

بعد من کلا چهار دست لباس بیرونی دارم دوتا مانتو دارم راحتی یکی کتان یکی پارچه ای نازک یه دست کت شلوار و کت و سارافون دارم 

کت شلوار و کت سارافونمم بردارم اونجا کجا بپوشم اینجا مهمونی رفتنی میپوشم خواستیم با اونا بریم بیرون میشه پوشید

پد نوار بهداشتی

لباس زیر اضافه

شامپو صابون و....

دوست لباس خونه.

یه دست لباس راحتی واسه بیرون

پاشنه بلند نپوش و نبر

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم خوبیه اره خیلی باکلاسن

سعی کن روزا برید بیرون شبا بيايد خونه و اینکه یکی دو بارم شما اونا رو مهمون کنید نه به خاطر مخارج به خاطر زحمت که اونم این تایم ها استراحت کنه 

یه دست لباس بیرونی ببرم ؟

بله گلم

قراره چقدر بمونی

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
۵ روز شایدم بیشتر احتمالا با اونام بریم مسافرت

خب پس بیشتر بردار.

دو دست بردار گلم

بیشتر ببینید