2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری شکم بزرگی داشتن

179 بازدید | 15 پست

من شکمم خیلی بزرگتر نسبت ب هفته ام همه میگن حتی دکتر.... خیییییلی نگرانم یکی گفت بچت ریز میشه  واقعا اینطوریه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خاهرشوهرم ماشالا شکمش بزرگ شده بود بچه 4ون بدنیا امد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اندازه توپ بسکتبال بود هردوتا بارداریم. دیگه خودت تصور کن😅😅

ولی هردوتاشونم درشت بودن ماشالله. اما بزرگ شدن لاغر شدن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من اندازه توپ بسکتبال بود هردوتا بارداریم. دیگه خودت تصور کن😅😅ولی هردوتاشونم درشت بودن ماشالله. ام ...

خدا کنه از منم اینطوری باش چون ی بار بهداشت بهم گیر داد  بعدم یکی اینطوری گفت اصلا ترسیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا کنه از منم اینطوری باش چون ی بار بهداشت بهم گیر داد بعدم یکی اینطوری گفت اصلا ترسیدم

چی گفت مگه؟ بهداشت هیچی حالیش نیست نگران نباش عزیزم.

مهم سلامتی بچه هست نه وزنش

منم ماه آخر که سونو رفتم سر دخترم دکتر سونو تعجب کرد گفت خیلی شکمت بزرگه، از قبل اینجوری بوده گفتم نه🥴

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

چی گفت مگه؟ بهداشت هیچی حالیش نیست نگران نباش عزیزم.مهم سلامتی بچه هست نه وزنشمنم ماه آخر که سونو رف ...

گفت وااااااااای چرا انقد شکمت بزرگ نسبت ب هفته ات ب این هفته نمیخوری ترسیدم برای اینکه آب دورش زیاده خدای نکرده زبونم لال...رفتم سونو همونجا مشکلی نبود شکر خدا ولی خب خیلی خیلیا دیگه بهم گفت بعد باز یکی اومد گفت بچت ریز میشه چون شکمت بزرگه اونایی که شکم ندارن تو پهلو هاشون برای همین بچه تپل ب دنیا میارن انقد ترسیدم که نگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ینی درشت و ریز بودن بچه به شکم ربط داره من شکم ندارم رفتم سنو یه هفته بیشتر برام زدن با پریودی حساب میکنم جور درنمیاد

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

بیشتر ببینید