2777
2789
عنوان

طلسم جادو تسخیرتوسط اجنه

412 بازدید | 32 پست

خیلی میبینم تواین سایت میگن توسط جن تسخیرشدن  یکی جدیداتاپیک زده بود که رفتارای جنون امیز داشت بخاطر تسخیرشدن پیش دوهزار دعانویس رفته بود بهش گفتم خب یه دکتر برو  شاید اصلا مشکلت جن نبود ...

من اطلاعات علمی کامل ندارم  دراین حدم میدونم که جن وجودداره چون توقران اومده  اما باورکنید یه چیزو مطمئنم ادم تاوقتی به ذات خدا وصل باشه وایمان قلبی به قدرتش داشتع باشه هیچ طلسمی هیچ بدخواهی هیچ جنی نمیتونه اسیب بزنه بهش اینو ازرو تجربه شخصی میگم  الان یکمبیشترتوضی میدم ازتجربم....

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این ادم یبار قبلا منو  پیش یه دعانویس که موکل داشت برده بود میگفت ازچیزای شخصیت میتونه خبر بده و ذهنتو بخونه وفلان  منم از سر کنجکاوی و تفریح  رفتم ببینم واقعا راس میگه یانه   البته خدانکرده   واسه گرفتن دعا واین اراجیف نرفتم  فقط کنجکاو بودم

این ادم یبار قبلا منو پیش یه دعانویس که موکل داشت برده بود میگفت ازچیزای شخصیت میتونه خبر بده و ذهن ...

رفتیم اونجا یه زنه بود وقتی باهامون حرف میزد مردوک چشاش تو کل اتاق میچرخید وسط حرفاش سکوت میکرد مث اینکه داشت به حرف کسی گوش میداد و بعد لبخند ترسناکو چندش میزد  من همونجام یه قدرتی تو خودم حس کردم  که  تو قلبم ازخدا عذرخواهی کردم وگفتم هیچ قدرتی بالاتر از قدرت تو نیست

رفتیم اونجا یه زنه بود وقتی باهامون حرف میزد مردوک چشاش تو کل اتاق میچرخید وسط حرفاش سکوت میکرد مث ا ...

زنه بعد ازچند دقیقه سکوت  و حرکات عجیب  بهم گفت یادته فلان شب   به ماه تواسمون  نگاه  کردی و چی گفتی ؟؟؟  اونجا خیلی تعجب کردم   چون  غیرازخودم  به ولله هیچکس پیشم نبود  به ماه نگاه کردم  و ازیه مشکلی ناراحت بودم و گفتم خدا دیگه نمیکشم نجاتم بده عینا  جملمو گفت

زنه بعد ازچند دقیقه سکوت و حرکات عجیب بهم گفت یادته فلان شب به ماه تواسمون نگاه کردی و چی گفتی ...

یکم  ذهنم  درگیر شد زنه  ادعای قدرتای ماورایی داشت  و خلاصه  این علامت سوال تو ذهنم موند که اون از کجا فهمید....اون شخص باز بهم گفت  دوباره بیا بریم  پیشش  دعا بگیریم  دیدی که چه قدرتی  دارع گفتم  من بابت  بار قبلمم  توبه کردم مشکلیو که خدا حل نکنه نمیخام به دست رمال حل شه و نرفتم