2777
2789
عنوان

طلسم جادو تسخیرتوسط اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکم ذهنم درگیر شد زنه ادعای قدرتای ماورایی داشت و خلاصه این علامت سوال تو ذهنم موند که اون از ک ...

دیگه نرفتم  بعدها  از یه ادو وارد به امور دینی پرسیدم  اون زن  از کجا  فهمید من اون شب  تو خلوتم چی گفتم؟؟؟  گفت چیز عجیبی نیست ممکنه بااجنه ای دررابطه باشه که براش اخبار ببرن  باز به خدا توکل کردم   و  اون مشکلم که خیلی عظیم   بود  حل شد...اما  بااون شخصی که  باهاش پیش رماله رفته بودم به مشکل جدی خوردیم و من براهمیشه کات کردم

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

ازونجایی که با۹۰درصدشون حرف زدم توسایت به جرعت میگم ۵۰درصدفقط توهم هستن چون میدونم اوناچطوری ان

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

دیگه نرفتم بعدها از یه ادو وارد به امور دینی پرسیدم اون زن از کجا فهمید من اون شب تو خلوتم چی ...

بااینکه میدونستم بااون  فرد درارتباطه و یقینا دست به جادو طلسم میزنه  اما باز تو قلبم  قدرتی حس کردم و گفتم هیچ قدرتی بالاتراز قدرت الله نیست وگفتم خدایا منو محافظت کن خودمو به خودت سپردم  و اون شخص  تهدیدم کرد که به خاک سیاه میندارتم 

بعضی از آدمها با اجنه در ارتباط ان یکی از بچگی داشته یکی هم خودش احضار کرده ولی همه ی جن ها بد نیستن 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
ازونجایی که با۹۰درصدشون حرف زدم توسایت به جرعت میگم ۵۰درصدفقط توهم هستن چون میدونم اوناچطوری ان

دقیقا  بنظرم  مشکلات روحی وروان رو هم خیلیا به جن نسبت میدن

دقیقا بنظرم مشکلات روحی وروان رو هم خیلیا به جن نسبت میدن

آره 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

بااینکه میدونستم بااون فرد درارتباطه و یقینا دست به جادو طلسم میزنه اما باز تو قلبم قدرتی حس کردم ...

اون شخص هرکار تونست کرد هر طلسم مزخرفی تونست گرفت  ولی هیچ تاثیری رومن نکرد هیچی چون به خدا توکل داشتم و به قدرتش که بالاتر  از ه قدرتیه....گفتم خدمتتون  من میدونم جن وجود داره  طلسم هست   ادم بدذاتم هست اما  تاوقتی ادم ترس به خودش راه نده اونا هیچجوره نمیتونن اسیب بزنن  کلا جنا  فقط درحد جاسوسی و بردن خبر و ترسوندن میتونن کاری کنن  باورکنید اگه قدرت بیشتری داشتن  نسل ادمو ازبین میبردن....نصف بیستر چیزایی که تو این سایت گفته میشه  بنظر من مشکلات روحی و روانی هستش