2777
2789
عنوان

دلم برای شوهرم کبابه😭😭😭🙃

362 بازدید | 7 پست

شرایطش تو امضام گفتم. یجا رفته جای دیگه کارگری ولی هنوووووز باهاش قرارداد نبستن بیمه رد نمیکنن روز مزد حسابش میکنن ما هم بچه مریض داریم بدون بیمه خیلی سخته😭 

میشه به نیت اینکه " اینجایی که شوهرم رفته خیلی زود با شوهرم قرارداد ببندن و بیمه اش رو رد کنن "

نفری هر چقدر به دلتون میفته آیت الکرسی و صلوات و امن یجیب

به نیت شوهر من که اسمم سعیده اس بخونید و فوت کنین؟ 

🍀🍀🍀«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»🍀🍀🍀

🍀🍀🍀بسم الله الرحمان الرحیم

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِكْرَ‌اهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُ‌وا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

🍀🍀🍀«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»🍀🍀🍀

🍀🍀🍀اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ🍀🍀

الهی هر چی از خدا میخوایید بهتون بده

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈شوهر من مشکل جسمی و اعصاب داره کارگرم هست داره بیکار میشه میشه واسش دعا کنید چون هم سنش بالاست هم این شرایط رو داره جایی کار نمیدن دخترم تشنج کرده و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته💔  میخواستم به دوستاتی که میگن خودت برو سر کار هم بگم من خودم عقلم میرسه باید برم سر کار ..ولی شرایطش رو ندارم اولا که به من که سنم ۳۵ هست و نه سواد و نه هیچ کاری بلدم کار خوبی نمیدن .بعد من روستا هستم کرایه که بدم تا شهر بعد دخترم رو کسی نیست نگه داره احتیاج به مراقبت داره اگه جایی هم بخوام بزارم هزینه زیاد میگیرن چون بزرگه..سرخ کردنی هم کردم کسی مشتری نداشتم تو روستا که مشتری نیست تو شهرم باید اشنا داشته باشی تا ازت خرید کنن کسی منو نمیشناسه که😔

بیشتر ببینید

این سال جدید همه تو مسافرت و گردش و مهمونی هستن اون وقت ما هم اینجوری باید تن و بدنمون بلرزه😞 هییی شکر

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈شوهر من مشکل جسمی و اعصاب داره کارگرم هست داره بیکار میشه میشه واسش دعا کنید چون هم سنش بالاست هم این شرایط رو داره جایی کار نمیدن دخترم تشنج کرده و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته💔  میخواستم به دوستاتی که میگن خودت برو سر کار هم بگم من خودم عقلم میرسه باید برم سر کار ..ولی شرایطش رو ندارم اولا که به من که سنم ۳۵ هست و نه سواد و نه هیچ کاری بلدم کار خوبی نمیدن .بعد من روستا هستم کرایه که بدم تا شهر بعد دخترم رو کسی نیست نگه داره احتیاج به مراقبت داره اگه جایی هم بخوام بزارم هزینه زیاد میگیرن چون بزرگه..سرخ کردنی هم کردم کسی مشتری نداشتم تو روستا که مشتری نیست تو شهرم باید اشنا داشته باشی تا ازت خرید کنن کسی منو نمیشناسه که😔

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.