2777
2789

یه دوست دارم راهه دوره.دارم ازدواج می کنم .به نظرتون ازدواج کردم اصلا نگم بهش چون دشمن می شه حسودی می کنه و پیج کاری برادر شوهرم هم داره.اگه نگم ممکنه لو برم؟

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه به خودت شک داری که نگی ؟  بنظرم بعد از عقدت مثلا یک هفته مونده به عروسیت پیام بده بگو یا استوری بذار اینطوری که بدتره شوهره میگه حتما یچیزی برای پنهانکاری داری که صداشو درنیاوردی

چرا حسودیش بشه؟ 

مگه چیزی شده بوده؟ 

چرا اینجوری فکر میکنی؟ 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

نهنگ عنبر که شکار نکردی 

شوهره ، همه می‌کنن 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید

چرا فک کردی باید حسودی کنه؟ چیزی که زیاده شوهر فک کردی شاخ غول شکستی؟

✝️مسیحی هستم پس طبق باور و دین و فرهنگ خودم در تاپیک ها شرکت میکنم✝️   !!! آقا درخواست ندهد!!!    پزشک عمومی هستم میتونم در تاپیک های پزشکی کمک کنم دوست داشتید تگ کنید🌷😇

بیشتر ببینید