2777
2789
عنوان

ی هفته ای زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 66 پست
شوهرمم موقعی که منو زد اینو گفت که بی کسی خدا خودش پناهمون باشه یاد شعر بابا ظاهر افتادم خدایار مو چ ...

اره چون این ۴ مین بچشه همیشه جلو دخترم میگه بچهای منم دوست ندارن ک باهات بازی کنن موندی تنها و بیکس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره چون این ۴ مین بچشه همیشه جلو دخترم میگه بچهای منم دوست ندارن ک باهات بازی کنن موندی تنها و بیکس

وقتی همچین حرفی میزنه بزن تو دهنش لاشیو. بگو دخترمن خدا و مامانش رو داره به بچه هایی که زیر دست یه مامان بابای عقده ای دارن بزرگ میشن چه نیاز.

میگه عاقل باش برو ۵۰۰ تومن بزار تو پاکت و بهشون تبریک بگو اینجوری زنداداشت اذیت میشه ولی اگر نری خیل ...

چرا باید یکی از احترام گذاشتن و کادو گرفتن اذیت بشه😐چرا من مامانتو نمیفهمم😐😐😐

میگه عاقل باش برو ۵۰۰ تومن بزار تو پاکت و بهشون تبریک بگو اینجوری زنداداشت اذیت میشه ولی اگر نری خیل ...

نکنی اینکارو ها..... 

مامانت به حساب خودش داره چاخانت میکنه 

من اگه جای تو بودم قطع ارتباط میکردم بخاطر بچم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

هربار به بچت توهین کرد

بگو خوبه آدم بچه طلاق باشه ولی بچه یه مادر بیشعور نباشه 

شکر خدا خودم هم پدرش هم مادرش هم رفیقش و همبازیش 

همه عین شما بیفکر فقط بچه نمیارن زن داداش جان و بخند

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

نه داداشم بعضی وقتا بهم میگه مواظب دخترت باش باباش خرابه ژنشون خوب نیس

نرو بابا 

اینا از دشمن بدترن

انگار چشم دیدن بچتو ندارن 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
چ می‌دونم میگ اگ نری خیلی خوشحال میشه خودم موندم چیکار کنم

الکی میگ ک ناراحت نشن، دعوایی چیزی نشه... 

نرو

جایی ک احترام نگه نمیدارن نرو که 2 تا لیچار بارت کنن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
نکنی اینکارو ها..... مامانت به حساب خودش داره چاخانت میکنه من اگه جای تو بودم قطع ارتباط میکردم بخاط ...

نه بابا تاحالا منو بچم هزار تومن عیدی از داداشم نگرفتم چرا باید بهش هدیه بدم بچه من هنوز ی شکلات ازش نگرفت ی بار دعوت کرد برا تولد بچمو بعد دخترش بچمو بیرون کرد