2777
2789
عنوان

خانومای‌متاهل یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 46 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قیمت ها مهم نیست تربیت مهم تره بچه ها رو فقط میشه خونه بزرگ تر ها .....مادر بزرگ و پدربزرگ تذکر داد و چون بزرگتر حرمت داره معمولا گوش میکنن و اینکه نمیشه خونه خاله و عمه جلو غریبه اینکار رو کرد

من کلا بعد ازدواجم حتی سر یخچال که میرفتم اجازه میگرفتم باوجودیکه بابام وضع مالی خوبی داره یا سر کمد ...

درسته اما ما پارسال انقدر هرج و مرج به وجود اومد از طرف خواهرم که در طول عید سه بار آجیل و شکلات مجبور شدیم بخریم امسال بابام به من گفت حواست باشه یکم مدیریت کن خیلی گرونه چون نزدیک ده میلیون شد...منم گفتم بذارید مهمونا بیان و برن بعد میاریم اما بازم نمیشه تا چشمشون به آجیل یا شکلات میخوره میرن برمیدارن با اینکه دم دست هم نذاشتم مثل این مامانبزرگا قایم کردم حتی اول عید هم ازشون پذیرایی کردیم مفصل اما یه وقتایی عذاب وجدان میگیرم میگم من خیلی خواهر بدیم

امیدوارم از اون خواهر مجردایی نباشی که از امدن خواهر بزرگش ناراحت میشه

خواهر من خیلی ناراحت میشد من سالی یکبار میرفتم خونه پدرم

و در نهایت موفق شد و پای منو از خونه برید و الان دوسالی میشه نرفتم خونه پدر مادرم

البته اینم بگم تقصیر خواهرم نبود زیاد

پدر مادرمم حمایتش میکردن

امیدوارم از اون خواهر مجردایی نباشی که از امدن خواهر بزرگش ناراحت میشهخواهر من خیلی ناراحت میشد من س ...

من ناراحت نمیشم بخدا فقط خسته میشم سالی یکبار نیست ماهی حدود سه هفته هست که در طول اون زمان من داااااائم دارم ریخت و پاش جمع میکنم رخت خوابشونو جمع میکنم ازشون پذیرایی میکنم حتی برای یه استکان شستن هم بهم کمک نمیشه 

درسته اما ما پارسال انقدر هرج و مرج به وجود اومد از طرف خواهرم که در طول عید سه بار آجیل و شکلات مجب ...

حق دارن بنده خدا مقصر خواهرت هست من پسرم یکی دوبار کوچیک بود سه سالی داشت رفت سر یخچال دعواش کردم الانم شش سالشه یادش دادم بدون اجازه چیزی برنداره...درست میگید آجیل و شیرینی خیلی گردن شده من یادمه چندین سال پیش من عاشق شیرینی هستم زیاد میخوردم به حدی که جوش میزد صورتم بابام باز میخرید ولی الان واقعا نمیشه خیلی گرون شده قیمت همه چی حق دارید

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

من ناراحت نمیشم بخدا فقط خسته میشم سالی یکبار نیست ماهی حدود سه هفته هست که در طول اون زمان من داااا ...

من راه دورم سالی یکبار میرفتم و یکماه یا سه هفته میموندم

ولی دیگه نخاستن برم

هر وقت هم میرفتم تمیزی میکردم همه کارها خرید و ..با من بود

خدایی ادم میره جایی باید خودشم یکم خجالت بکشه

ادم پررویی نبودم و نیستم

بچه های خواهر و برادرت آجیل خوردن ناراحت شدی؟

😂😂😂نه عزیزم مگه از جیب من میره که ناراحت بشم از خوردن اونا؟من ازاینکه مهمون سرزده میاد و یهو خونه خالی میشه ناراحت میشم چون پدر من شغلش طوریه که خیلی وقتا خونه نیست و نمیتونیم بریم بخریم یا وقتی مجبور میشه درطول دو هفته سه بار بره خرید کنه ناراحت میشم..من خواهرزادمو از بچه نداشته ی خودم بیشتر دوسش دارم اما چون بچه ی خودم نیست دلم نمیاد حرفی بزنم تذکری بدم 

حق دارن بنده خدا مقصر خواهرت هست من پسرم یکی دوبار کوچیک بود سه سالی داشت رفت سر یخچال دعواش کردم ال ...

من خودمم عاشق شیرینی ام اما امسال حتی یدونه هم نخوردم چون با پدرم رفتیم خریدیم دیدم چقدر اوضاع قیمتا خرابه