2777
2789
عنوان

واقعا منطقیه شوهرم هرسال به عمه هاش و زن داداش هاش عیدی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 39 پست
نه به خدا پولدارن اتفاقا ببین میگه ترکا رسم دارن عیدی بدن پدر شوهرم زنده بوده به خواهراش میداده ولی ...

همون دیگه انتظارات ایجاد کرده 

بگه تو این گرونی دخل و خرج دیگه جور در نمیاد مثل قبل بخوام عیدی بدم 

حق داری والا‌

آخه چرا باید برادر زاده به عمه عیدی بده اونم ۵۰۰ تومن 

بگو میخوای برکت دار باشه خب نهایت ۵۰ بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همون دیگه انتظارات ایجاد کرده بگه تو این گرونی دخل و خرج دیگه جور در نمیاد مثل قبل بخوام عیدی بدم حق ...

بخدا با یکیشون چند ساله قهره به اونم میده حتی 😂

از طریق اون یکی عمه ش میرسونه بهش 

بهش میگم حداقل اونو حذف کن میگه نه ناراحت میشه😑

هرچی هم بهش بگم فایده نداره فقط هرسال حرص میخورم انشالله کوفتشون شه

بخدا با یکیشون چند ساله قهره به اونم میده حتی 😂از طریق اون یکی عمه ش میرسونه بهش بهش میگم حداقل اون ...

بعضی ها  با باج دادن دنبال مهر طلبی هستن 

شاید شوهرت از اینهاست 

فقط خدا کنه برا تو کم نزاره اگر برات کم نمیزاره و حسابی پولداره پس خودتو ناراحت نکن ولش کن 

نه به خدا پولدارن اتفاقا ببین میگه ترکا رسم دارن عیدی بدن پدر شوهرم زنده بوده به خواهراش میداده ولی ...

اسی جان تو چه دلی داری چطور تحمل میکنی من میبودم خودمو شوهرمو میکشتم دراین حد اخه عزت در برابر عذت

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید
مگه عیدی برای بچه کوچیکا نیست؟

بمن مادرشوهرم عیدی میده ، و پدر بزرگم

بزرگترها

اما شوهرم میخواد عیدی بده

میگه چقدر بدم

میگم این حرفا چیه؟!

هرچقدر صلاح میدونی

اختیار داری

هرسال روز زن به زن داداشش هدیه میده

ولی اونا نه

واسه من مهم نیست