2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید دل شکستم چه کنم

173 بازدید | 18 پست

بچه ها دل یه مرد مردادی رو شکستم چیکارش کنم می بخشتم ؟ اصلا مردای مردادی تو بخشش و گذشت چجورین؟ به روی ادم میارن اشتباهشو ؟؟؟  دو باره مثل روز اول میشن؟ چقدر زمان میبره تا حرفاتو باور کننن؟؟  /:

در مورد دل شکستن دل منم شکست از توهین یه کاربری در اینجا..

اما علی میگه🖤

لِسانُ الْعاقِلِ وَراءَ قَلْبِهِ، وَ قَلْبُ الأحْمَقِ وَراءَ لِسانِهِ

زبان عاقل در پسِ قلب او، و دل نادان پشت زبان اوست.

قلب بقیه رو با حرفامون (حتی در قالب یک کامنت) می‌شکنیم و از طرف دیگه در تاپیک های دیگمون از خدا میخوایم بهمون به اصطلاح شانس و ثروت و آرامش و زیبایی و مادیات بده،البته که یه بهشتم طلبمون🤔...

همه ی اون هایی که با اهانت (مخصوصا فحاشی) با دیگران حرف میزنن رو به خدا میسپارم✨️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

در مورد دل شکستن دل منم شکست از توهین یه کاربری در اینجا..اما علی میگه🖤لِسانُ الْعاقِلِ وَراءَ قَلْ ...

عزیزم من ب جاش معذرت میخوام دل قشنگت رو از کنیه پاک کن و رهاش کن🥺💖

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
عزیزم من ب جاش معذرت میخوام دل قشنگت رو از کنیه پاک کن و رهاش کن🥺💖

مرسی قلبم🌸💕

من یه رسمی دارم برای خودم ، اگر کسی بدی کنه بهم به خدا میسپارمش (اگه تا قبل از مرگش آدم خوبی برای خدا شد منم میبخشم ، اما اگر به رفتار بدش در حق دیگران ادامه داد نمیبخشم)

کینه به هیچ وجه🥰👌✨️💚

من آقا هستم دل شکستن مرداد و خرداد و ... نداره برو یجوری اگر میشه از دلش در بیار

اخه چطوری ؟؟؟ من شما رو بازی بدم ( بدون هیچ نیتی و تمام داستان هم سوتفاهم بوده ) اونم ندونه منو بازی دادن و باعث شدن رابطه ما خراب بشه ، حالا برم از دلش در بیارم میگه دوباره اومده بازیم بده ف متاسفانه خیلییییی خیلیییی زود جوش میاره و اصلا گوش نمیده

نه ارتباطی نداشت کلا اسم دل شکستن اومد یادم افتاد این حدیث و بی مهری از سمت یه کسی نسبت به خودم🩵ببخ ...

نه فداتشم خوشحال شدم نظرت رو گفتی منم منظوری نداشتم