2777
2789
عنوان

پارسال این موقع چه حسی داشتین

245 بازدید | 37 پست

من بهترین حس تو بیمارستان بودم پسر گلم ۶ ساعت بود دنیا اومده منتظر بودم بریم بخش امروز تولد پسرم هست 😍

انشاالله قسمت همه منتظرها 🌹

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم ان شا‌الله خوشبخت و عاقبت بخیر بشه

من والا اتفاق خاصی نیفتاده پارسال اینموقع یادم نمیاد چه حسی داشتم

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

حس خوبی داشتم 

نی نی سایت جای پرسیدن سوال شرعی نیست چون نمیدونیم فرد مقابل چقدر تخصص داره و ممکنه از سر دلسوزی و حتی کمکشون تو اشتباه بی افتیم  ... نی نی سایت مکان مناسب بحثای عقیدتی نیست چون بسترش فراهم نشده فقط دعواست و تعلیق و بی نتیجه موندن بحث عایدمون میشه ... نی نی سایت جای تیم کشی و لشکر کشی و بهم زدن آرامش دیگران نیست ... و در آخر محل مناسبی برای تخلیه عقده های شخصی شما ...

بیشتر ببینید
حس خوبی داشتم

ولی چند روز بعد...

نی نی سایت جای پرسیدن سوال شرعی نیست چون نمیدونیم فرد مقابل چقدر تخصص داره و ممکنه از سر دلسوزی و حتی کمکشون تو اشتباه بی افتیم  ... نی نی سایت مکان مناسب بحثای عقیدتی نیست چون بسترش فراهم نشده فقط دعواست و تعلیق و بی نتیجه موندن بحث عایدمون میشه ... نی نی سایت جای تیم کشی و لشکر کشی و بهم زدن آرامش دیگران نیست ... و در آخر محل مناسبی برای تخلیه عقده های شخصی شما ...

بیشتر ببینید
آخی عزیزم تولد گل پسرتون مبارک💗🤍من پارسال این موقع استرس داشتم برای کنکور خیلی هم خسته بودم

قربونت عزیزم 

ای جانم ان شا‌الله خوشبخت و عاقبت بخیر بشهمن والا اتفاق خاصی نیفتاده پارسال اینموقع یادم نمیاد چه حس ...

مرسی گلم