2777
2789
عنوان

بین این سریالای ایرانی که تازه اومدن بیایین بگین کدومشو ببینم🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 28 پست
میشه یه توضیح خلاصه درمورد ازازیل بگین ؟

درباره یه زن و شوهره پولداره.

که درگیر جن و مراسم جنگیری شدن.

یه سری قتل ها هم تو شهر اتفاق افتاده که پلیس ردش رو گرفته و رسیده به این زوج

ولی اینکه دقیقا ماجرا چیه هنوز معلوم نیست.

درباره یه زن و شوهره پولداره.که درگیر جن و مراسم جنگیری شدن.یه سری قتل ها هم تو شهر اتفاق افتاده که ...

ممنونم✨❤️

تیر ماه ۱۴۰۳ من شدم ۱۸ سال اما چون اصلا بهم نمیخوره توی سایت میگم ۱۷ سالمه😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داستانش چیه هی میخوام ببینم میگم شاید غمگین باشه

پس صبرکن تا اخر بیاد 

هنوز به قسمتای غمگینش نرسیده ولی من فکرمیکنم اخرش غمگین باشه

داستان درمورد یه پسره که یه قتل ناخواسته انجام میده و رلش و دوستاش میخوان پول جور کنن ازادش کنن

پس صبرکن تا اخر بیاد هنوز به قسمتای غمگینش نرسیده ولی من فکرمیکنم اخرش غمگین باشهداستان درمورد یه پس ...

خوشم نیومد

نمیدونم چرا تو این دهه فیلمای ایرانی اینقد دنبال هیجانن بزن و بزن و دعوا و طلبکاری

اینقد دلم برای فیلمهای سینمایی ک خانوادگی بود تنگ شده 

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

درباره یه زن و شوهره پولداره.که درگیر جن و مراسم جنگیری شدن.یه سری قتل ها هم تو شهر اتفاق افتاده که ...

من اینو میبینم اول فکر کردم نعمایی و پلیسیه ولی رسید ب اجنه

داستانش چیه هی میخوام ببینم میگم شاید غمگین باشه

درباره یه اکیپ دختر پسره ، که میرن کویر . توی این اکیپ یه دختره قبلا با یه پسری دوست بوده . اون پسره هم توی تور کویرشون هست . اما دختره الان با یکی دیگه دوسته. 

بعد دوست پسر قبلیش وقتی این دختره رو با پسره میبینه خیلی حرص میخوره همش دنباله یه بهونه بود تا دعوا رو راه بندازه وقتی دارن از کویر برمیگردن تو اتوبوس دعوا راه میندازه با اون یکی پسره . بعد این دوست پسر جدیده میاد از خودش دفاع کنه میزنه پسره رو بعدشم هلش میده به سمت خیابونو ماشین میزنه بهش میمیره. فعلا تا اینجا زندانه و خانواده پسره رضایت نمیدن و میگن اعدام . ولی دوستای اکیپش و دختره دارن تلاش میکنن تا اعدام نشه

نبابا الان اصلا نمیشه هیچ فیلمی رو خانوادگی دید

دقیقا

ما بیشتر فیلمهای خارجی میبینیم  چون دوبله و حداقل رعایتی میشه

بخصوص ک پسرم بزرگه

درباره یه اکیپ دختر پسره ، که میرن کویر . توی این اکیپ یه دختره قبلا با یه پسری دوست بوده . اون پسره ...

ممنون عزیزم🌺🌺🌺🌺

ابان قسمت های اولش خوب بود ولی الان یکم حالت رمانی پیدا کرده ولی درکل بازم اگه زیاد حساس نباشی شاید خوشت بیاد منطورم اینکه زیاد برات مهم نباشه ک فیلم مثل رمانا شده...  ولی در کل خوبه چرا؟ چون بازیگراش بازیگرای خوبین و بازی هاشون خوبه مثل شهاب حسینی و امین حیایی و...  

زخم کاری زیاد تو کشت و کشتار اتفاق میوفته و کاممملااا سلیقه ای هست من همه فصلاشو دیدم ولی در کل از داستانش خوشم اومد و میدونی خیلیا خوششون نمیاد از زخم کاری و بنظرشون مسخره هست بخاطر کشته شدن زیاد ادما تو سریال ولی اگه با این موضوع مشکلی نداری بنظرم ببین چون واقعا بازی بازیگرا عالیه....  و همینطور نتیجه فیلم و داستان فیلم و چیزی ک میخواد به مخاطب بگه...  فیلم تقلید از شکسپیر و داستان اتللو هست 

درباره ازازیل من خودم فیلمو خیلی دوست دارم و ازازیل معماییه  و راز الود و یکم ترسناک البته ببشتر معماییه تا ترسناک اگه دنبال فیلم معمایی هستی و کلا از این ژانر خوشت میاد پیشنهاد میکنم چون هر قسمت ی چیزی باقی میمونه ک فکر ادمو درگیر میکنه و ی علامت سوال همیشه همراه ادم هست ک مثلا اون اتفاق برای چی بود اون شخص کی بود و.... 

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم...شاید بعضی هاش با غم همراه باشه بعضی با شادی، به هر حال اینجا رو جایی میبینم برای ثبت خاطراتم،  سوالاتم، و دردل هام

بیشتر ببینید
ابان قسمت های اولش خوب بود ولی الان یکم حالت رمانی پیدا کرده ولی درکل بازم اگه زیاد حساس نباشی شاید ...

واییی مرسییی از توضیحات کاملتتتت✨🥹❤️

تیر ماه ۱۴۰۳ من شدم ۱۸ سال اما چون اصلا بهم نمیخوره توی سایت میگم ۱۷ سالمه😁
واییی مرسییی از توضیحات کاملتتتت✨🥹❤️

قربونتت❤❤❤

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم...شاید بعضی هاش با غم همراه باشه بعضی با شادی، به هر حال اینجا رو جایی میبینم برای ثبت خاطراتم،  سوالاتم، و دردل هام

بیشتر ببینید